Мустафа Емин за мен е един изключително честен и смел

...
Мустафа Емин за мен е един изключително честен и смел
Коментари Харесай

Бащата на Кирил Петков защитава Мустафа Емин

„ Мустафа Емин за мен е един извънредно почтен и самоуверен българин. Масираната офанзива потвърждава това ", това написа Петко Петков, бащата на Кирил Петков, във фейсбук профила си.

Припомняме, че точно поради Мустафа Емин се развихри нечовечен скандал с най-голямата болница за незабавна помощ в България – „ Пирогов “

Съветникът на Тодор Тагарев и кадър от Политическа партия заплашвал лекари и медицински сестри в болничното заведение, че ще се обади на здравния министър Христо Хинков и за тях ще има последствия, тъй като не приели незабавно детето му.  

Както стана ясно, Емин е посетил незабавната болница поради рана на главата на 2-годишния му наследник. Тъй като се е наложило да чака лекарите първо да се погрижат за дете в шокова зала, той е вдигал кавги и е заплашвал.  

 

 

Без да минава през регистратурата, Емин непосредствено се отправил към кабинет №111, където чакали 4-5 индивида ”, написа в пояснения на шефа на сигурността на болничното заведение. В 19,45 ч Емин към този момент “припряно отваря вратата ” на кабинета. Пет минути по-късно те влизат вътре и излизат минута по-късно, насочвайки се към други два кабинета, през които също минават до 20,30 ч, когато идват пред противошоковата зала, посочили още камерите. Виждало се и по какъв начин Емин три пъти звъни на звънеца на шоковата зала, а здравна сестра и мъж беседват с него.

„ През цялото време детето на Емин тича, гони се със сестричката си и така нататък ”, посочили още камерите съгласно изказванията на шефа на сигурността на “Пирогов ”. Същото изказване участва и в показанията на един от лекарите от шоковата зала, който е излязъл да приказва със съветника на военния министър.

Раната на детето на Мустафа Емин не е кървяла и детето е било умерено, твърди лекарят.

Шефът на болница „ Пирогов “ Валентин Димитров изясни, че 3 пъти е прекъсвана работата на лекарите в шокова зала, които спасявали живота на друго дете.  

Незабавна оставка на Мустафа Емин от поста му във военното министерство желаеха шефовете на здравната и на отбранителната комисия в Народно събрание проф. Костадин Ангелов и Христо Гаджев от ГЕРБ, като Гаджев окачестви държанието на Емин като корист със служебно състояние.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР