Мустафа Е. (34) и брат му Енгин Е. (28), които

...
Мустафа Е. (34) и брат му Енгин Е. (28), които
Коментари Харесай

ИЗВЪНРЕДНО: Турските медии разкриха кои са убийците на Петър Бъчваров

Мустафа Е. (34) и брат му Енгин Е. (28), които бяха хванати в гората от командосите на жандармерията по отношение на убийството на българския граничен служител на реда Петър Бъчваров с ловна пушка в граничния регион на село Кючюнлю, Лалапаша област Одрин, са предадени на съда.

Стана ясно, че братята, които са овчари и имат регистрации за закононарушението „ кражба “, са споделили в показанията си, че българската полиция ги е предизвестила да стоят надалеч от жиците и са избягали, като са стреляли с фаровете на колата по тях.

Граничният служител на реда Петър Бъчваров, който е патрулирал в частта на село Голям Дервент на град Елхова, граничещо с Турция, към 21.35 предходния ден, е бил прострелян в главата вследствие на огън, открит от граничната зона на Одринското село Кючюнлю. След случая екипите на провинциалното командване на жандармерията в Одрин започнаха огромни интервенции в района, с цел да заловят обвинените.

Операцията, ръководена от командира на провинциалната жандармерия полковник Ташкън Келеш и към която се причислиха командосите на жандармерията, продължи в горската земя. Командосите заловиха двамата обвинени с пушка и 23 патрона, употребявани при случая, преди да изоставен гората.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР