Мускулест мъжага, целият в татуси, се наслаждаваше на карибското слънце

...
Мускулест мъжага, целият в татуси, се наслаждаваше на карибското слънце
Коментари Харесай

Бащата на смотаняка Джъстин Бийбър е истински мъжкар!

Мускулест юначага, целият в татуси, се наслаждаваше на карибското слънце през уикенда. Папарацито на в. „ Сън “ обаче незабавно разпознаха в якия чичка не какъв да е, а бащата на Джъстин Бийбър – Джеръми. Родителят обаче е същинска диаметралност на нежното момченце, трансформирало се в тийнидол на милиони пъпчиви момиченца.

Таткото на артиста беше облечен в жълт бански от стилния бранд на синчето си, тъй че очевидно държи на фамилните връзки. Джеръми Бийбър беше на плажа в компанията на втората си брачна половинка Челси и 5-годишната им щерка Бей. 49-годишният мускуляга има още две деца от първата си жена Ерин Уагнър.

пък е роден от връзката на Джеръми с тийнейджърката Пати Малет. Двамата се разделят по-малко от година след раждането на бъдещата суперзвезда. Според известната история причина за разпада на връзката са непрекъснатите изневери на остарелия Бийбър.

За предишното на Джеръми се шушука, че е имал проблеми с правораздаването и че даже е лежал в пандиза. Бащата на Джъстин е някогашен войник по смесени бойни изкуства и всява почит с фигурата си освен на плажа. Според мълвата той ошамарил племенника си, който му споделил в лицето, че е нищо без славата на сина му Джъстин.

Източник: „ Уикенд “

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР