Мурат Гезер – годеникът на милиардерската щерка Мина Башаран, която

...
Мурат Гезер – годеникът на милиардерската щерка Мина Башаран, която
Коментари Харесай

Годеникът на загиналата милиардерска щерка Мина в шок: Не вярвам, тя ще се върне!

Мурат Гезер – годеникът на милиардерската дъщеря Мина Башаран, която почина при злополуката на частен аероплан в Иран, е в доста тежко положение. Той е в потрес – пие медикаменти и още не може да повярва, че е изгубил обичаната си, написа турският „ Хаберлер “.

„ Тя ще се върне. Не имам вяра. Тя ще се върне “, повтарял той на околните си, които се опитвали да го успокоят.


Както БЛИЦ заяви, 28-годишната Мина се прибирала от моминско празненство в Дубай към Турция. Мурат желал да я изненада и я чакал на летището без тя да знае. Девойката по този начин и не пристигнала.

След като стана известна новината за нещастието, Младият мъж не е напускал къщата на възлюбената си. Там не престават да се стичат родственици на починалата Мина.

Междувременно бяха оповестени имената на 10-те жерти на злополуката – Мина Башаран, Синем Акай, Ясмин Барух Силони, Бурчу Гюндоган Урфа, Лиана Хананел, Айше Анд, Аслъгюл Измирли, Зейнеп Кошкън, Мелике Форче, Еда Юслу.

Тленните им остатъци, които в този момент се намират в Диарбекир, ще бъдат превозени с боен аероплан в Истанбул до летище „ Ататюрк “.

Стана ясно още, че трима души от компанията са отказали в последния миг да се качат на съдбовния аероплан. Един от тях имал боязън от дребни самолети.

Появиха се и последните фотоси, които компанията на бъдещата младоженка си е направила преди съдбовния полет. Едната от тях е в Дубай, а другата е с екипажа на разрушилия се аероплан.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР