Мунир, определян като Кръстникът на дизайна на коси“, за първи

...
Мунир, определян като Кръстникът на дизайна на коси“, за първи
Коментари Харесай

От малкия фризьорски салон в Ливан до над 16 милиона последователи в социалните мрежи

Мунир, определян като „ Кръстникът на дизайна на коси “, за първи път ще организира фамозния си мастър клас на 30-и септември в Пловдив, а градът ще се трансформира в самобитна европейска столица на хубостта.

Мунир е дизайнер на коси от Ливан, който е прочут със своите забележителни прически, направени за по-малко от 1 минута.

 

Той основава идеално уравновесено омбре, хубав балеаж и екстравагантни сватбени прически. Мунир е създател на съвършени трансформации, които споделя във видеоклипове в обществените си мрежи.

 

Талантливият създател е провел повече от 14 мастър класа в целия свят, които са посетени от над 15 000 интернационалните дизайнери на коса. В Лондон, Париж, Сидни, Дубай, Милано, Брюксел, Истанбул, Варшава, Барселона и доста други градове към този момент има дизайнери на коса, които носят наследството на Мунир.

 

През 2023-а година ще се проведат единствено два от вдъхновяващите мастър класове на именития дизайнер на коси в Пловдив и Маями. На 30 септември в Палата 6 на Международен пловдивски панаир, за първи път в България и единствен за Европа през тази година, експерти ще се включат в популярния „ School Master Class “ на Мунир. Вълнението сред  почитателите му е голямо, а с помощта на уредниците от Christian Of Roma, Пловдив ще се трансформира в Европейска столица на хубостта. 

 

„ Бях на 19 години, когато започнах да работя в тази промишленост. Моите достижения бяха огромни, защото всяка година беше съпроводена от прогрес, в който отварях и управлявах по-големи салони. След 4 години моят салон беше избран като най-големият салон в Ливан. За мен всеки клиент е художник и основател. Много хора може да мислят, че съм възнамерявал да вляза в промишлеността през цялото си детство, само че в реалност влязох в света на стилизирането на коса посредством просто съвпадане. “ – споделя, определяният като бунтовник в промишлеността, Мунир.

 

Почитатели от целия свят пътуват до Ливан, с цел да станат негови клиенти, а видеата, които споделя от салона си доближават десетки милиони гледания. С убеждението и манталитета, самостоятелен с комерсиална устременост, Мунир е първият, който основава една-единствена туба, съдържаща няколко формули за реализиране на равен резултат с минимално време и загуби.

 

През октомври 2018 година продуктите на Мунир са налични единствено в  неговата верига от салони. През януари 2019 година той споделя своите пионерски артикули с редица стилисти за коса, които в този момент се смятат за " армията на Мунир ". През юни 2019 година, продуктите на Мунир получават извънредно разпространяване в 29 европейски страни. От 2022 година България е една от тях, а извънреден дистрибутор на сериите за коса е Christian Of Roma.

 

Мунир е арабски коафьор и обучител, чиито умения и гений го издигат до световноизвестна персона в света на хубостта и стила. Благодарение на своята пристрастеност към специалността и безкомпромисност в качеството на работата си, Мунир бързо става известен измежду клиентите си и получава редица позитивни мнения за своите умения. С течение на времето той придобива забележителна известност освен в Ливан, само че и в други страни на Близкия изток.

 

Забелязвайки гения и уменията му, някои от най-известните персони и звезди от Близкия изток, и освен, стават негови непрекъснати клиенти. На 8-и март тази година забележителният дизайнер на  коси пуска в инстаграм профила си пост, от който излиза наяве, че негова клиентка е самата Мей Мъск – майка на най-влиятелния иноватор в света Илън Мъск.

 

С растящата си известност и все по-голям брой почитатели в обществените медии, Мунир се трансформира в същинска сензация в света на хубостта, която си съперничи с топ-имената на Холивуд. Той интензивно споделя своите умения и познания в региона на фризьорството, провеждайки образования и семинари в разнообразни страни, като предава своите секрети и техники на други фризьори, които също желаят да доближат върховите равнища на професионализъм.

 

Неговите визии се появяват на кориците на доста фешън списания. Със своя харизматичен жанр и упорит дух Мунир продължава да въодушевява милиони хора по света и да трансформира лицето на промишлеността на хубостта.

 

Всеки, който е имал опцията да бъде обслужен от Мунир или да посети неговите образования, не може да не се впечатли от неговата пристрастеност, харизма и лоялност към специалността, както и от гения му да трансформира косата на клиентите си в творби на изкуството.

 

Мунир продължава да уголемява своето въздействие и да бъде ентусиазъм за млади фризьори и стилисти, които желаят да проследят пътя на триумфа в света на хубостта и модата. Неговата история и триумф окуражават хора по целия свят да следват своите фантазии и да реализират огромни върхове в сферата, към която се стремят. Мунир е определян като трендсетър, който уголемява хоризонтите на промишлеността, а неговите мастър класове постоянно са оприличавани на рок-концерти.

 

В Пловдив Мунир ще показва три цялостни трансформации и три приложения на тонер онлайн. Моделите, които ще се включат в забележителното финално шоу ще са в пъти повече от общоприетоо ревю на прически, а кастингът за тях ще се организира четири дни по-рано, за първи път в исторически обект, а точно в Епископската базилика на Филипопол, Пловдив.

 

Посещението на Мунир в България е самобитен подарък, който уредниците на събитието от Christian Of Roma вършат на страната ни. Десетки милиони негови фенове и почитатели ще опознаят хубостта на България, посредством обществените мрежи на вдъхновяващия дизайнер на коси. Очаква се особено, с цел да се включат в събитието, да дойдат именити дизайнери на коси от Сърбия, Македония, Румъния и други балкански страни.

 

Как да се докоснеш до магията Мунир, виж тук:

https://mounirmasterclass.com/ https://mounirmasterclass.com/Event/View/26

Мунир в обществените мрежи:

https://www.instagram.com/mounir/

https://www.facebook.com/mounir https://www.instagram.com/dubai.mounir/https://www.instagram.com/mounirmasterclass/

https://www.instagram.com/mounirproducts.bulgaria/

https://www.mounir.com/about-us

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР