Munich - The Edge of WarБазиран на едноименния роман на

...
Munich - The Edge of WarБазиран на едноименния роман на
Коментари Харесай

Домашно кино: нов сериал с Джереми Айрънс, четвърти сезон на Ozark

Munich - The Edge of War
Базиран на едноименния разказ на Робърт Харис от 2017 година, действието на кино лентата се развива през есента на 1938 година, когато Хитлер (в ролята - Мартин Вутке) се готви да нахлуе в Чехословакия, а държавното управление на Невил Чембърлейн (Джереми Айрънс) обезверено търси спокойно решение. Британски държавен чиновник и немски посланик пътуват до Мюнхен, където въпросът ще бъде разискван на конференция. Драматичните събития са обрисувани през техния взор: двама души покрай властта, само че без да носят нейната тежест, някогашни състуденти и към този момент раздалечили се другари, сложени пред въпроса кого са подготвени да предадат.

Премиера, 21 януари, Netflix
Ozark, четвърти сезонЗа положително или неприятно последният сезон на завладяващия сериал е към този момент тук. В него най-сетне ще разберем дали семейство Бърд ще напусне Озарк и ще се оттласне от шокиращите неща, които видя и претърпя, или мястото ще ги погълне вечно? За разлика от предходните три сезона, финалният ще се състои от 14 епизода и ще е разграничен на две елементи, като първите седем епизода дебютират в този момент.
Премиера, 21 януари, Netflix
Реклама Дан Браун: Изгубеният знак
Сериал, основан на интернационалния бестселър " Изгубеният знак " на Дан Браун. Десетте епизода ни вършат част от приключенията на младия харвардски професор по символика Робърт Лангдън (Ашли Зукърман), който взема решение на пръв взор нерешими загадки.

Премиера, FOX, 26 януари, всяка сряда от 22:00 ч.
Фолклор II
Оригиналната продукция на НВО " Азия " е хорър антология, която наблюдава надълбоко вкоренените суеверия и легенди на Азия и страха, който те провокират у хората. Във втори сезон ще преминем през шест разнообразни места в Азия: Тайван, Япония, Тайланд, Филипините, Индонезия и Сингапур. Всеки епизод е с режисьор от съответната страна.

Премиера, HBO GO
Реклама Етикети Персонализация
Ако обявата Ви е харесала, можете да последвате тематиката или създателя. Статиите можете да откриете в секцията
Автор Капитал
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР