Мумифицираните „извънземни трупове“ са от единични скелети и не са сглобени, казват мексикански лекари

...
Мумифицираните екземпляри бяха изложени в стъклени витрини като част от
Коментари Харесай

Мумифицираните екземпляри бяха изложени в стъклени витрини като част от официално разкриване в Конгреса на Мексико миналата седмица в изслушване, което предизвика вълнение сред НЛО ентусиасти.

На политиците беше казано, че останките са открити в град Куско, Перу и се оценяват на 1000 години.

Събитието в Мексико Сити беше инициирано от журналист и НЛО изследовател Хайме Маусан, който свидетелства под клетва, че почти една трета от тяхната ДНК е „неизвестна“ и екземплярите не са част от „нашата земна еволюция“, съобщиха мексиканските медии.

„Тези екземпляри не са част от нашата еволюционна история на Земята", каза той в презентацията си пред мексикански правителствени служители и представители на САЩ.

"Те не са същества, извадени от катастрофа на НЛО.

"Вместо това, те са открити в мини за диатом (водорасли) и впоследствие се вкаменяват."

Изображение: Мексикански лекари са извършили тестове върху останките

Това не е първият път, когато г-н Мосан твърди, че е направил извънземен откритие.

През 2015 г. той заяви, че мумифицирано тяло, намерено близо до Наска в Перу, е на извънземно, но по-късно беше установено, че са останки от човешко дете.

Прочетете повече от Sky News:
Глобен е мъж, който караше домашна змия да сърфира
Полицията конфискува £70 000 в брой, маскирани като сандвичи
Най-високото куче в света почина

Академици, археолози и учени казаха, че мумифицираните останки, за които ентусиастите на НЛО твърдят, че са извънземни, обикновено са модифицирани човешки тела.

Те казват, че останалите, особено по-малките - като тези, представени в Мексико миналата седмица, са тела, сглобени от животински и човешки кости.

Въпреки това, тестовете от мексикански лекари в понеделник установиха, че те са от един скелет и не са сглобени.

Говорейки за предполагаемото си откритие миналата седмица, г-н Маусан каза на делегацията в Мексико Сити, екземпляри са били изследвани по-рано в Автономния национален университет на Мексико.

Той каза, че учените са използвали радиовъглеродно датиране, за да съберат доказателства за ДНК, а рентгеновите лъчи са показали, че едно има „яйца“ вътре.

Мексикански политици казаха миналата седмица, че информацията ги е накарала да се замислят и да се „притеснят“ и да имат намерение „да продължат да говорят за това“.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР