MultiSport от години дава лесен и удобен достъп до най-различни

...
MultiSport от години дава лесен и удобен достъп до най-различни
Коментари Харесай

MultiSport LITE – леката категория в спортуването

MultiSport от години дава елементарен и комфортен достъп до най-различни спортове за всички. Картата е инвестиция в здраве за хиляди чиновници, които ценят свободното си време и дейния метод на живот. Изборът, който дава MultiSport, е голям - обгръща спортни действия на стадиона, корта или кръга, във фитнеса, залата за йога и басейна. Картата Multisport Kids пък даде опция на родители и деца да споделят свободното си време за здраве, сила и тонус.

Хората с деен метод на живот обаче постоянно имат своите пристрастия към обичани спортове и занимания. С времето се доверяват на избрани занимания и експерти, чиито подходи, способи, графици и темпове на тренировки им пасват най-добре. Избират спортни обекти, които са най-близо или най-достъпни до дома или офиса. И макар че имат голям избор с MultiSport, на процедура посещават едни и същи места, избират едни и същи интензивности. И тук се появява новата карта MultiSport LITE, която се стреми да отговори по-пълно на двигателните потребности и финансови благоприятни условия на спортуващите.
MultiSport LITE олекотява инвестицията в спортни интензивности
Новата карта е по-евтина за потребителите, само че не понижава качеството на вложенията в здраве и грижа за себе си.

" Бенефит Системс България " ООД основава новия си артикул въз основата на противоположната връзка от своите сътрудници - работодатели и чиновници. Компанията от години събира, обработва и проучва отзиви, данни и държание на ползвателите, с цел да увеличи качеството на услугите си и да усъвършенства потребителското прекарване. Така поражда нуждата от сегментиране на продуктовото предложение на " Бенефит Системс България " ООД, с цел да отговори на ясно обрисувалите се заключения за другите потребностите и благоприятни условия на спортуващите.
Реклама MultiSport LITE покрива 5 съществени спортни интензивности
Мрежата на MultiSport LITE покрива 5 съществени спортни интензивности - фитнес, бойни изкуства, плуване, национални танци и аеробни занимания. Те са определени въз основата на разбор на държанието на ползвателите и най-предпочитаните спортни действия.

И с MultiSport LITE може да се посещава всеки ден по една интензивност. Тя дава достъп до тези съществени действия допълнително от 350 обекта в страната. За притежателите на MultiSport LITE също е планувана карта за компаньон, като тя е същата по тип като картата на служителя.
Служителите избират по-добрия и преференциален за тях артикул
MultiSport LITE е нова мотивационна облага, която се дава на чиновниците на дадена компания посредством техния шеф. В взаимозависимост от желанията и навиците си чиновниците могат да избират сред MultiSport и MultiSport LITE. За да даде този избор, е належащо компанията да подписа контракт с " Бенефит Системс България " ООД или - в случай че към този момент е клиент - в допълнение съглашение.

" Бенефит Системс България " ООД дава еластичен избор за целия личен състав на компанията. Например, когато картата е финансирана от тях, се дават и двете карти, с цел да се избере по-целесъобразната услуга за самостоятелните благоприятни условия и желания. Когато работодателят напълно финансира мотивационната придобивката, е допустимо да се предложи единствено новата карта MultiSport LITE. И тази карта, както и другите две услуги на " Бенефит Системс България " ООД, цели да подкрепи работодателите в грижата за положителното здраве, мотивация и кондиция на техните чиновници.
Реклама MultiSport или MultiSport LITE?
MultiSport е за всички, които търсят многообразие от благоприятни условия и известни спортни обекти, до момента в който MultiSport LITE e за тези, които харесват съществени интензивности и търсят по-ниска цена.

Основната разлика сред двете карти е в размера на мрежата от обекти и разнообразието от спортни действия. MultiSport Lite дава достъп до 350 обекта и 5 съществени интензивности, до момента в който MultiSport дава достъп до всички интензивности от мрежата на MultiSport Lite плюс още стотици обекти и действия (над 1000 обекта за спорт и отдих в цялата страна), също и отстъпки за хранителни добавки и спортни артикули, както и специфични сезонни интензивности.
Двете карти са като съвършена симбиоза за чиновници и работодатели, които влагат в здраве, жизнен дух и мотивация за триумфи. За " Бенефит Системс България " ООД " Бенефит Системс България " ООД стартира активността си на българския пазар през 2015 година Компанията дава опция на корпоративните си клиенти да дават карти MultiSport на своите чиновници като част от пакета им с мотивационни придобивки. С картата могат да се посещават обекти за спорт и релакс, които са част от партньорската мрежа на организацията. Чрез картата работодателите имат още един инструмент за мотивация на чиновниците, спортните центрове могат да привлекат нови клиенти, а притежателите имат опция да избират сред огромно количество занимания в комфортно за тях време. В портфолиото на " Бенефит Системс България " ООД има компании от всевъзможни промишлености, чиито чиновници имат най-различни желания за спорт и свободно време. Мисията на " Бенефит Системс България " ООД е да стимулира хората да спортуват и от 2019 година е уредник на акцията " Ден на маратонката ", взе участие като сътрудник в две следващи издания на самодейността " Европейска седмица на спорта #BeActive ", която се провежда от Министерството на младежта и спорта. Като основава още една карта, " Бенефит Системс България " ООД има вяра, че прави спорта, здравето и грижата за себе си още по-достъпни и значими за всички. Четено Коментирано Препоръчвано 1 Право 2 Инфраструктура 3 Компании 1 Инфраструктура 2 Право 3 Свят 1 Промишленост 2 Икономика 3 Компании Реклама Етикети Персонализация
Ако обявата Ви е харесала, можете да последвате тематиката или създателя. Статиите можете да откриете в секцията Моите публикации
Тема Компании
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР