Мултимилионерът Джефри Епстайн, който бе обвинен в трафик и сексуална

...
Мултимилионерът Джефри Епстайн, който бе обвинен в трафик и сексуална
Коментари Харесай

Мултимилионерът Джефри Епстайн се самоуби в килията

Мултимилионерът Джефри Епстайн, който бе упрекнат в трафик и полова употреба на малолетни, се е самоубил в пандиза, заяви „ Ню Йорк Таймс”. 66-годишният Епстайн чакаше процеса по обвиняването. Мултимилионерът беше под непрестанно наблюдаване, след предходен опит да посегне на живота си. Процесът против капиталовия банкер трябваше да стартира през 2020 година Безжизненото му тяло е намерено в 07.30 часа локално време.

Според прокурорите от 2002 до 2005 година Джефри Епстайн е имал полови връзки с десетки малолетни девойки, които е водел в резиденциите си в Ню Йорк и Флорида. Той им плащал стотици долари в брой, след което инструктирал някои от жертвите да му водят нови девойки. Много от девойките са били на 14 години и по-малки.

В началото на юли съдът в Манхатън в Ню Йорк, откакто изслуша Епстайн реши да го остави в ареста, считайки, че мултимилионерът може да се укрие. По-късно обвиненият беше открит в затворническата си килия в безсъзнание и с пострадвания по шията. Той изрично отхвърляше да е отговорен.

По време на следствието станаха известни и редица любопитни обстоятелства към мултимилионерът. Той е имал фиксидея да забремени хиляди дами и да усъвършенства човешката раса. Интересът си към трансхуманизма Епстайн е споделял с редица водещи учени от целия свят.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР