Мултимедийната платформа Bulgaria Wants You тръгва на път из страната

...
Мултимедийната платформа Bulgaria Wants You тръгва на път из страната
Коментари Харесай

Онлайн платформата Bulgaria Wants You тръгва офлайн из страната

Мултимедийната платформа Bulgaria Wants You потегля на път из страната през октомври. След формалния си старт през юли под надпис " Живот и кариера - за какво в България? ", платформата, която комбинира богато видео наличие, представящо българските компании като положително място за кариерно развиване с подробна информация за стандарта, средата и метода на живот в другите региони на България стартира да провежда първите си събития.

Популярните ТВ продуценти Иван Христов и Андрей Арнаудов - създатели на Движение за национална идея са и създадели на платформата – ще бъдат водещи на форматите на жимо и ще показват гост-лекторите в обособените тематични панели, особено подбрани, за тези, които търсят своята мечтана работа, тъй че да се усещат щастливи и задоволени и в персонален, и в професионален проект.

Първото събитие е на 3 октомври (събота) във “Фестивален и конгресен център ”  -Варна, а началният час е 11:00.

Поредицата „ Живот и кариера – за какво в България? “ продължава в  Пловдив на 16 октомври в Гранд Хотел Пловдив, от 18:00ч. 

За първи път на една сцена се събират  успешни българи, избрали да живеят и работят тук, които да опишат за своя път и да споделят с публиката скъпите си знания от своя професионален опит. Ще чуете историите и препоръките на бизнесмените Калоян Георгиев, Дарин Маджаров, Димитър Караиванов и Геновева Христова. Сред лекторите е и специалистът по обществена тирада и дълготраен ТВ публицист Анна Цолова.

На специфични щандове посетителите ще могат да получат професионална кариерна консултация и напълно действителни предложения за работа от компаниите-партньори на платформата и организации, подкрепящи самодейността.

Организаторите са планували изненади и за почитателите на хитовото риалити “Фермата ”, а bTV e извънреден медиен сътрудник на платформата.

Събитието е гратис, само че поради ограниченията против разпространяване на COVID-19 местата в залата са лимитирани, по тази причина предварителната регистрация е наложителна. Повече информация за програмата и самото събитие може да откриете на:
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР