Мултимедийната експозиция Изповедта на Апостола“ ще бъде представена на 19

...
Мултимедийната експозиция Изповедта на Апостола“ ще бъде представена на 19
Коментари Харесай

Веселин Плачков пак играе Левски

Мултимедийната експозиция „ Изповедта на Апостола “ ще бъде показана на 19 февруари в „ Квадрат 500 “, оповестяват от Националната изложба.

Експозицията бе отдадена на 150-годишнината от гибелта на Апостола на свободата Васил Левски. Тя е представяна в галерията за първи път през 2023 година

На огромна видео стена, с потребление на холографска технология, се излъчва възстановка на правосъдния развой против Апостола на свободата и се „ съживяват “ значими моменти от неговия живот, описват от екипа на галерията.

В облика на Васил Левски се превъплъщава Веселин Плачков. Участват и актьорите Иван Тренев, Любов Павлова, Румен Иванов, Александър Георгиев, Бисер Маринов и Никола Додов.

Сценарист е Нели Димитрова, режисьор – Димитър Гочев, оператори – Симеон Парашкевов и Димитър Гочев. Композитор е Атанас Гендов, музикални реализатори – Пирина Веселинова, Евгени Господинов и Квартет „ Светоглас “. Анимацията и мапингът са дело на senzor studio, аудио миксинг и постпродукция – Христо Карагьозов, изобретателен продуцент е Иво Милев, изпълнителен продуцент – Цветослав Борисов.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР