Мултиинструменталистката Анка Гнот – композитор, певица и поетеса и контрабасистът

...
Мултиинструменталистката Анка Гнот – композитор, певица и поетеса и контрабасистът
Коментари Харесай

Анка Гнот и Георги Дончев: Ако започнете да обяснявате изкуството, ще го изгубите

Мултиинструменталистката Анка Гнот – композитор, певица и поетеса и контрабасистът и продуцент Георги Дончев ще свирят тази вечер от 21.30 часа в Театър 199. Това е първият им концерт в български спектакъл. Със сцената му ги свързват носталгия и мемоари. Или най-малко за единия от тях е по този начин, преди да се срещнат в Берлин.
Виждат се и незабавно се познават. Чрез музиката.
Обичат дружно да опитват и по тази причина не желаят да посочват стила на това, което свирят. Не желаят да се лимитират в рамки. След своите концерти във Франция, Германия, България, Съединени американски щати, Канада постоянно питат публиката какво е чула и дали това, което извършват, е тъкмо „ джаз ” или нещо по-различно. Така ще бъде и тази вечер. Входът в Театър 199 е свободен, а на излизане феновете ще могат да дадат своята милостиня съгласно желанието и опциите си.
В репертоара на дуото Анка Гнот и Георги Дончев довечера са включени произведения от албума им, публикуван през 2015 година. Вторият им албум е на път да се появи следващата година. Двамата музиканти гостуваха на „ Артефир ”. Чуйте диалога ни.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР