Мултигруп и Илия Павлов са водили разговори да финансират политическото

...
Мултигруп и Илия Павлов са водили разговори да финансират политическото
Коментари Харесай

Дясната ръка на Илия Павлов: Изкара ме от болницата, за да давам пари на Слави Трифонов

Мултигруп и Илия Павлов са водили диалози да финансират политическото придвижване „ Гергьовден “ на Любен Дилов- наследник, което беше подкрепено и от Слави Трифонов и неговия екип. Това съобщи в изявление дясната ръка на Илия Павлов и някогашен вицепрезидент на Мултигруп проф. Стоян Денчев.

По негови думи Илия Павлов е изпратил Слави Трифонов и Любен Дилов-син да приказват с него за разпределяне на средства за „ Гергьовден “, само че до действително финансиране не се е стигнало.

„ Слави Трифонов го познавам още като бях в Мултигруп. Бях в болница и с Любен Дилов ме изкараха оттова, тъй като Илия Павлов ги беше пратил да приказваме да им дам някакви пари за основаване на партията „ Гергьовден “. Тогава приказвах с тях, а Мая Манолова имаше една другарка Анелия, която я беше довела в УНИБИТ (след като Мая стана депутат) за това да й кажа няколко думи по какъв начин да се държи. Иначе нямам непрекъснати връзки с тях – не ги познавам толкоз добре. “, разяснява някогашният вицепрезидент на Мултигруп, представен от Ретро.

Отношенията сред  Слави Трифонов и Илия Павлов били извънредно близки.

Слави даже е гостувал в митичното имение на Павлов в Съединени американски щати. За куриозна  история с шоумена описа актрисата Лилия Славова. Бившата брачна половинка на артиста Краси Ранков разкрива, че по време на една Нова година, Дългия потърпевш при пукотевица с пушка. За благополучие се оказало, че не е станало нищо съществено.

Случката се разиграла по време на една Нова година, до момента в който Слави, Лилия и брачният партньор й били на посетители на Илия Павлов и Дарина. Като разпален ловджия, шоумена показал интерес към ловните оръжия на предприемача. И даже решил да тества едно от тях.

Въпреки че го предизвестили, че пушката рита, Слави излязъл на открито и гръмнал. „ Върна се, а сред очите му… една голяма пролука! “, споделя със смях актрисата. По думите й още тогава, тя го помолила някой път да я предложения в студиото му, с цел да опише историята, само че той изрично отказал, защото не желал да се разчува.

„ Той ни закле в никакъв случай да не описваме тази история, с цел да не му развалим имиджа “, със смях добавя още Лили. За благополучие на всички в имението раната на Слави се оказала оскъдна. А шоумена даже отказал да я зашият.

Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР