Multichain, проект, фокусиран върху операциите в различни вериги, официално потвърди

...
Multichain, проект, фокусиран върху операциите в различни вериги, официално потвърди
Коментари Харесай

Задържаха главата на Multichain: Дейностите са преустановени

Multichain, план, фокусиран върху интервенциите в разнообразни вериги, публично удостовери неотдавнашните клюки към задържането на основния изпълнителен шеф на компанията Джаодзюн от китайските управляващи. 

Проектът разкри , че китайските правоприлагащи органи са конфискували компютрите, телефоните, хардуерните портфейли и сийд фразите на Джаодзюн.

Въпреки че планът употребява многостранно пресмятане за отбрана, сървърите, отговарящи за интервенциите му, са били ръководени посредством персоналния заоблачен сървърен акаунт на Джаодзюн.

Следователно, когато той е бил арестуван, лицата, упълномощени да подписват транзакции, са изгубили правата си за достъп. Това докара до първична неспособност планът да се оправи с техническите си провокации.

Важно е да се означи, че както оперативните средства, по този начин и средствата на вложителите са били под контрола на Джаодзюн и сега са арестувани от китайските управляващи.

Инженерите на плана съумяха да разрешат техническите проблеми на 4 юни, като получиха достъп посредством архивна информация, съхранявана на домашния компютър на Джаодзюн.

На 7 юли в границите на мрежата е осъществено извънредно придвижване на средства. Според плана платформата на облачния сървър е записала вход от IP адрес, ситуиран в Кунмин, Китай.

Както се оповестява от плана, сестрата на Джаодзюн след това е трансферирала почти $220 милиона от останалите потребителски активи, най-вече постоянни монети и Етериум токени, в нови портфейли под неин надзор.

Ситуацията се промени на 13 юли, когато китайските управляващи задържаха и сестрата на Джаодзюн, заради което планът не е сигурен в статута на активите.

“ “, обясниха от плана.

От Multichain разясниха още, че през последните седмици са се въздържали да разкрият задържането на Джаодзюн заради локалните закони и разпореждания.  

Първоначално планът уточни неналичието на връзка с основния изпълнителен шеф като форсмажорно събитие, без да удостовери задържането му.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР