Мулти-бранд козметичната група Natura &Co. обяви, че е финализирала придобиването

...
Мулти-бранд козметичната група Natura &Co. обяви, че е финализирала придобиването
Коментари Харесай

Natura &Co. приключи придобиването на Avon. Ражда се четвъртата по големина в света компания за красота

Мулти-бранд козметичната група Natura &Co. разгласи, че е финализирала придобиването на Avon Products, Inc. Сделката бележи основаването на четвъртата по величина компания за хубост в света като към този момент е назначен и нов старши лидерски екип, който да ръководи идната фаза на напредък на компанията.

Natura & Co, която прибавя Avon към портфолиото си от известните марки Natura, The Body Shop и Aesop  и досега се търгуваше на борсата B3 в Сао Пауло, стартира да търгува и посредством американските депозитарни разписки (ADR) на Нюйоркска фондова борса от 6 януари.

Групата чака посредством новото придобиване да заеме водещи позиции в директните продажби, в онлайн пространството и отвън него, като ще разчита и на бизнес моделите на Avon и Natura, с над 6,3 милиона консултанти и представители. Освен това групата ще придобие основна позиция в ритейл търговията с повече от 3000 магазина и разширено цифрово наличие, обхващащо всички компании от портфолиото им.  Формирането на четвъртата по величина компания в промишлеността за хубост ще донесе на Natura & Co брутни доходи от общо над 10 милиарда щатски $ годишно, повече от 40 000 сътрудници, необятно и всеобхватно продуктово портфолио в основни категории и световен отпечатък в над 100 страни.

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР