Мухлясал хляб, скрит под салам и кашкавал. Такава закуска си

...
Мухлясал хляб, скрит под салам и кашкавал. Такава закуска си
Коментари Харесай

Продават мухлясали сандвичи в училищния бюфет на столично училище

Мухлясал самун, прикрит под колбас и кашкавал. Такава закуска си купил татко от бюфета в учебното заведение на сина си - 129-о главно учебно заведение " Антим  I " в София. Възмутеният мъж снимал сандвича, след което го върнал на продавачката.

" Днес в столичното 129 ОУ ”Антим I ” си купих тази ”Принцеса ” и попаднах на това...жената в стола просто ми върна парите, казвайки ”Оле ” и я скри ", написа мъжът към фотографията, която разгласява във   Фейсбук.

Потърсихме директорката Богданка Николова, която изясни, че това е първият случай на проблем с храната в бюфета или стола.

" По-късно през днешния ден ще се срещна с шефката на компанията, която стопанисва бюфета, с цел да получа пояснение и да се откри виновникът. Не мога да си обясня по какъв начин и къде съхраняват храната, защото тя идва пакетирана ", сподели Николова пред кореспондент на OFFNews.

Дори и да е първият за 129-о учебно заведение, това не е първият случай с проблем с храната в учебните столове. От някои менюта да вземем за пример се вижда, че на децата се оферират единствено нездравословни закуски. От други фотоси, също оповестени в интернет, се вижда неприятното качество на храната. Например съвсем изчезнал заряд:



Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР