Мухарем Индже, който е един от четиримата кандидати за поста

...
Мухарем Индже, който е един от четиримата кандидати за поста
Коментари Харесай

След слухове за секс записи: Мухарем Индже, един от кандидатите за президент на Турция, се оттегля

Мухарем Индже, който е един от четиримата претенденти за поста президент на Турция на изборите на 14 май, разгласи, че отдръпва кандидатурата си, съобщи Ройтерс.

 

Малко по-рано през днешния ден стана ясно, че изказвания за секс запис на претендента за президент Мухарем Индже, тиражирани в обществените медии, са провокирали резултата на бомба в Турция броени дни преди изборите за президент и парламент на 14 май.

 

Потребител под името Али Йешилдаг твърди, че разполага със запис със полово наличие на Индже, който ще показа. От същия профил бяха отправени изказвания и за други политици.

 

Индже отговори на изказванията с пост в Туитър, в който прикани наличието да бъде неотложно оповестено, приомня Българска телеграфна агенция.

 

След появяването на компромата обаче се появиха изказвания, че Мухарем Индже е прекарал инфаркт. Планирани авансово от него предизборни прояви за през вчерашния ден и през днешния ден бяха анулирани. От предизборния щаб на Индже отхвърлиха информациите за инфаркт, само че признаха, че кандидат-президентът е болен, без да уточнят от какво.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР