Мухълът може да се развие навсякъде из дома, а понякога

...
Мухълът може да се развие навсякъде из дома, а понякога
Коментари Харесай

Кога ПЛЕСЕНИТЕ са токсични и могат да УВРЕДЯТ здравето ни

Мухълът може да се развие на всички места из дома, а от време на време даже не индикираме съществуването му, в случай че се укрива ловко. Но е реалност, че при съществуването му ние всеки ден вдишваме от токсичността му, което има своите последствия за здравето ни. Имунтетът отслабва и се основава причина за развиването на съществени болести.

Мухълът е спокоен палач
10 места в кухнята, на които може да се появи плесен или мухъл
Кухните би трябвало да бъдат пространства за основаване на вкусни ястия и мемоари, а не място за размножаване на плесен. Но защото кухните и...

Не можем да твърдим, че всички типове плесени са толкоз рискови за здравето ни, само че някои са доста отровни. Те са познати под наименованието микотоксини и могат да се загнездят из всяка част от вкъщи – мебели, пердета, облекла и други Те не се отстраняват елементарно, а попаднат ли в организма ни незабавно нападат имунната система, могат да увредят костите, мозъка и нервната ни система. 

Кога плесените са токсични и къде из дома можем да открием плесен?

Според извършени изследвания, към 25% от северноамериканците са генетично податливи на редица неподходящи резултати от местоживеенето им около местности с огромни водопроводи – дом, работно място и други
Влагата, нужна за развиването на сходни плесени и гъби, е налична в огромна част от семействата, от което следва, че доста от нас са застрашени от развиването на плесен вкъщи. 
Ако в банята ви няма задоволително добра вентилация, имате изби с влага и други Може да забележите първичната демонстрация на плесен с съществуването на дребни петънца около душа в банята, по ъглите, тук-там, които са били наводнени, замърсен тръбопровод и други Не са редки случаите, в които се внася плесен извън – посредством дървени или строителни материали, по които той към този момент съществува. 

Как да разпознаем плесенната болест?
Домашни предписания за унищожаване на плесента
Има голям пазар за почистващи артикули, които настояват, че отстраняват плесента. Въпреки това, множеството от тях могат да оставят портфейл...

Хроничното излагане на плесен води до редица съществени признаци, сходни на лаймска болест, фибромиалгия, целиакия и други, което може да докара до неправилното диагностициране.  Нека забележим въпреки всичко кои са 14-те най-чести признаци на плесенната болест.
•    Проблеми, от които пораждат възпаления;
•    Заболявания на храносмилателната система, нетърпимост към храна;
•    Схващане, изтръпване на тялото;
•    Чувствителност към ярката светлина;
•    Развитие на автоимунни заболявания;
•    Болки в ставите;
•    Умора и отпадналост;
•    Замъгляване на зрението;
•    Проблеми с паметта и концентрацията;
•    Промяна на настроението;
•    Дисбаланс на съня;
•    Промяна на тежестта – внезапно повишаване или спадане;
•    Неврокогнитивни проблеми.

Как да разгадаем казуса с мухъла?

Най-добре е при разкриване на плесен вкъщи, да го изследвате незабавно, с цел да разберете отровен ли е той, или не, както и да предприемете следващи ограничения за отстраняването му. Препоръчваме ви да се доверите на потвърдени компании за премахването на мухъла. Консултирайте се с доктор, с цел да установите дали имате някаква симптоматика, породена от плесента и в случай че е по този начин – да започнете навреме лекуване. 
Ако имате прояви на плесенна болест, най-добре е да избягвате храни със захари и въглехидрати, плесени, дрожди и други Хранете се здравословно и прибавете към менюто си деен въглен, зехтин или глутатион, които ще спомогнат за по-бързото ви възобновяване.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР