Мухълът може да бъде кошмар за почистване и държане на

...
Мухълът може да бъде кошмар за почистване и държане на
Коментари Харесай

Грешка с мухъл, която хората често допускат при почистване – и какво трябва да използвате вместо това

Мухълът може да бъде призрачен сън за разчистване и държане на разстояние и съгласно един специалист методът, който множеството от нас употребяват, с цел да се оправят с него, не е най-ефективният - защото има на ниска цена артикул, който е още по-добър.

Зимните месеци носят кондензация и влажни условия, които могат да бъдат удобна среда за плесени и не е извънредно по това време на годината да откриете досадния гъбички стартират да порастват покрай вашите прозорци и външни стени, в случай че стаята ви е неприятно вентилирана или има проблеми с влагата.

Когато става дума за разчистване на плесен, множеството от нас не биха се замислили преди да посегнат към бутилката с белина, с цел да се опитате да убиете гъбичките и да ги спрете да се появят още веднъж. Но съгласно един специалист има нещо друго, което би трябвало да използваме вместо това - оцет.

Джейд Оливър, стилист на шоурум в Express Bi-Folding Doors, сподели на Metro, че „ белината не работи “ толкоз добре, колкото си мислите, че е, и вместо това предложи да изпол...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР