Мухълът е широко разпространен по това време на годината, но

...
Мухълът е широко разпространен по това време на годината, но
Коментари Харесай

Удивителен трик за почистване „разяжда“ мухъла от силиконовия уплътнител и премахва петната

Мухълът е необятно публикуван по това време на годината, само че специалист по разчистване твърди, че има трик, който можете да употребявате, с цел да я прогоните за нула време - и това ще ви коства единствено 35 пенса.

В студените и влажни зимни месеци мухълът може бързо да се настани в домовете ни – изключително в зони като банята, където кондензът може да сътвори идеалната среда за размножаване на гъбичките. Едно от най-честите места, където можете да видите плесен, е вграденият силиконов уплътнител, който облицова вашия душ и мивка, и заради гъбестия темперамент на материала може да наподобява невероятно да почистите мухъла без да промените уплътнителя.

Въпреки това, един специалист по разчистване твърди, че има елементарен и ефикасен метод да се отървете от мухъла от уплътнителя, който няма да разбие банката и ще остави вашата баня искряща. Според Арън Кристенсен, специалист по разчистване в Homeaglow, всичко, от което се нуждаете, е малко бял оцет - който може да се откри в Tesco единствено за 35p.

Го...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР