Мухълът е нещо, което никой не иска да има в

...
Мухълът е нещо, което никой не иска да има в
Коментари Харесай

Често срещана грешка, която хората допускат, когато се отърват от мухъла - и това влошава проблема

Мухълът е нещо, което никой не желае да има в дома си - и нормалният метод, по който хората се оправят с него, може в действителност да го утежнява.

Важно е да премахнете мухъла в домовете, защото може освен да аргументи вреди на имуществото ви, само че може да аргументи респираторни проблеми. Въпреки че има доста способи за унищожаване на мухъла, като да вземем за пример да посегнете към течност за миене на съдове или оцет, има един способ „ Направи си самичък “, който специалистите предизвестяват хората да заобикалят.

Професионалист „ Направи си самичък “ и продуктов управител в производителя на бои Ronseal, Джими Енглезоз, прикани притежателите на жилища да заобикалят боядисването на мухъла със специфична багра срещу плесен и просто да го покрият.

" Често срещана неточност е хората да употребяват багра срещу плесен и по-късно да я боядисват с цветна багра. Боята срещу плесен би трябвало да бъде вашият горен пласт с биоцид, защитаващ повърхността на стените ви, с цел да работи вярно, “ сподели той пред The ​​Express и добави: „ Ак...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР