Mtel Sport 1 ще излъчи през уикенда първия старт за

...
Mtel Sport 1 ще излъчи през уикенда първия старт за
Коментари Харесай

Стартът на сезона в MotoGP и битките за титлата в Индиън Уелс пряко по Mtel Sport 1 през уикенда

Mtel Sport 1 ще излъчи през уикенда първия старт за сезона в MotoGP – този за Гран при на Катар. Марк Маркес, Андреа Довициозо, Валентино Роси, Маверик Винялес и всички останали звезди на международния шампионат ще покажат в каква форма се намират и ще се надяват да създадат първата сполучлива крачка към завоюването на купата.

Квалификациите в MotoGP на пистата Losail International са в събота от 15:30 часа. Състезанията в трите класа могат да се проследят директно по Mtel Sport 1 от 15:00 часа, като борбата в кралския стартира в 18:00 часа и ще се излъчи непосредствено и като pay-per-view на платформата https://ppv.mtel.bg.

Решителните борби на първия ATP Masters 1000 шампионат в Индиън Уелс ще приковат вниманието на тенис почитателите. Полуфиналите стартират в събота в 20:00 часа, а купата ще се реши в неделя от 22:00 часа. Освен по Mtel Sport 1, тя също ще може да се наблюдава в действително време на https://ppv.mtel.bg.

Руската Премиер лига ще зарадва футболните фенове с дербито Рубин Казан – Спартак Москва в събота от 18:00 часа по Mtel Sport 2. В състава на домакините обаче няма да забележим капитана на българския народен тим Ивелин Попов, който няма право да вземе присъединяване в дуела, защото е преотстъпен в отбора от Казан точно от Спартак Москва.

Лидерът във краткотрайното класиране на холандската Ередивизи – ПСВ Айндховен, записа сензационна загуба с 0:5 на посетители на опашкаря Вилем II в последния кръг и в събота от 20:45 часа по Mtel Sport 2 ще се опита да се завърне на пътя на успехите при домакинския си мач с Венло.

Вторият във краткотрайното класиране Аякс се приближи на 7 точки от ПСВ и ще се опита да се възползва от всяка неверна стъпка на лидера. За да поддържа интригата, отборът от Амстердам би трябвало наложително да вземе трите точки при гостуването си в Ротердам на Спарта в неделя от 15:30 часа. Малко по-късно – от 17:45 часа, седмият във краткотрайното класиране Цволе е хазаин на първенеца Фейенорд, който заема петата позиция. Двата дуела от холандското състезание в неделния ден можете да наблюдавате по Mtel Sport 2.

По традиция Mtel Sport 2 ще излъчи непосредствено и следващата галавечер от UFC. Този път хазаин на събитието е Европа и по-специално лондонската зала O2 Arena. Основното събитие ще е конфликтът от тежка категория сред Фабрицио Вердум и Александър Волков. 40-годишният бразилски деец загуби през май 2016 година купата от Стипе Миочич, само че ще желае да потвърди, че към момента е съществена фигура. Волков още няма загуба в UFC, откакто се причисли към организацията през 2016 година Шоуто UFC от Лондон ще може да се гледа директно на 17 март от 23:00 часа по Mtel Sport 2.

В неделната вечер е време за следващия старт от сезона в НАСКАР този път от пистата Фонтана, в щата Калифорния. Началният час на надпреварата е 21:30 ч., а каналът – Mtel Sport 2.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР