Mtel Sport 1 ще излъчи на живо и втория мач

...
Mtel Sport 1 ще излъчи на живо и втория мач
Коментари Харесай

Григор Димитров срещу Жереми Шарди на живо по Mtel Sport 1 и на ppv.mtel.bg

Mtel Sport 1 ще излъчи онлайн и втория мач на Григор Димитров от шампионата от сериите ATP Masters 1000 в Маями. Първата ни ракета излиза към 23:00 часа тази нощ в дуел от третия кръг против французина Жереми Шарди, като срещата може да се гледа в действително време и на платформата ppv.mtel.bg.

В първия си конфликт във Флорида Димитров надви в три сета против германеца Максимилиан Мартерер, а неговият конкурент изненада сънародника си Ришар Гаске след чиста победа в два сета. При триумф през днешния ден най-хубавият ни тенисист ще играе против спечелилия от конфликта сред Милош Раонич и Диего Шварцман.

Българинът има късмет да натрупа точки за международната класация в Маями, защото през предходната година загуби във втория кръг от аржентинеца Гуидо Пея. В половината на българина са още Марин Чилич и Хуан Мартин дел Потро, а Новак Джокови и тук отпадна рано от конкуренцията.

Тенис шампионатът в Маями е част от ATP тура от 1985 година и впечатлява с огромния награден фонд от общо съвсем 8 млн. $. Най-много трофеи имат Андре Агаси и Новак Джокович – по 6 извоювани финала, следвани от Роджър Федерер с 3 триумфа. Любопитна детайлност е, че испанецът Рафаел Надал в никакъв случай не е печелил купата в Маями като има на сметката си цели 5 изгубени финала.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР