МТел си заби страшен автогол с Възродителния си процес. Или

...
МТел си заби страшен автогол с Възродителния си процес. Или
Коментари Харесай

МТел ли е? Не, А1! И на вас да ви…Клиентите на мобилния оператор полудяха, вижте какво се случва

МТел си заби заплашителен автогол с Възродителния си развой. Или най-малко с платените известия в обществените мрежи, които възвестяват настъпването на ерата “А1”.

Вместо това да зарадва хората, клиентите са гневни! Оказва се, че инцидентно или не, само че около промяната на името, внезапно паднало и качеството на мобилния интернет. Особено този, дето се води за 4G. Проблеми с него очевидно има в цяла България, в случай че се съди по мненията на гневни консуматори.

Модераторите на страницата на А1 също са много обезпокоени, по тази причина единствено желаят от недоволните клиенти персонални диалози, в които се изясняват като ученички.

Другият боязън на хората е, че огромната рекламна акция на мобилния оператор май ще бъде финансирана от техния джоб. Те чакат много обезпокоени идващите сметки, с цел да видят до каква степен ще са действителни.

Особено дразнещи са “андрешщковските” бонуси, които А1 дава като подарък за Възродителния развой. Клиентите са безапелационни, че те са нищо спрямо тези, които предлага различен един от операторите.

А най-честият въпрос е дали след промяната на името, може да се анулира и договора…

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР