Мтел ще предлага новия iPhone X на цени от 79,99

...
Мтел ще предлага новия iPhone X на цени от 79,99
Коментари Харесай

Мтел ще предлага iPhone X на цени от 79,99 лева на месец

Мтел ще предлага новия iPhone X на цени от 79,99 лв. на месец с абонаментен проект Мтел без граници 3XL с Екстра нет+. Цената се отнася за модела с 64 GB памет, като при заплащане в брой тя е 1 699,99 лв.. iPhone X 256 GB ще може да се закупи за 94,99 лв. на месец или за 1 999,99 лв. в брой със същия абонаментен проект. Предварителните поръчки на iPhone X започват на 27 октомври, като моделът ще бъде разполагаем в комерсиалната мрежа на Мтел от 3 ноември. Телекомът към този момент предлага другите два нови модела на Apple – iPhone 8 и iPhone 8 Plus.

iPhone X е превъзходно планиран напълно от стъкло и стомана, с хубав 5.7-инчов Super Retina екран, с A11 Bionic чип, допускащ машинно самообразование, с добавена действителност за по-силно 3D гейминг преживяване, с безжично зареждане и с Face ID технология, предлагаща новаторски и сигурен метод за отключване, засвидетелствуване и заплащане. Разпознаването на лицето се реализира благодарение на TrueDepth камерата за портретни фотоси и красиви селфита с резултат, даващ дълбочина на фокуса. Камерата задейства и анимираните Animoji, които улавят и проучват над 50 разнообразни мимики, които вдъхват нов живот на емотиконите.

Новата задна камера с двойна оптична стабилизация на изображението включва нов пъстър филтър, по-дълбоки пиксели, усъвършенстван предупредителен процесор и също предлага портретен режим за зашеметяващи фотоси и видео. Изцяло стъкленият корпус на iPhone X е направен от най-устойчивото стъкло, употребявано в миналото при смарт телефони, в два красиви завършека – сребро и галактическо сиво.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР