Мтел, част от A1 Group, започва да предлага смартфона Xiaomi

...
Мтел, част от A1 Group, започва да предлага смартфона Xiaomi
Коментари Харесай

Мтел започва да предлага смартфона Xiaomi Redmi 5 Plus


Мтел, част от A1 Group, стартира да предлага смарт телефона Xiaomi Redmi 5 Plus. Смартфонът е разполагаем в комерсиалната мрежа на Мтел за 8,99 лв. на месец или за 159,99 лв. в брой с абонаментен проект Мтел без граници 5XL.
Корпусът на Redmi 5 Plus е построен от железни панели с извити ъгли. Дисплеят е 5.99-инчов със съответствие на екрана 18:9 и резолюция FHD+ (2160х1080). Това разрешава визуализирането на повече наличие без действителният размер на устройството да се трансформира. Смартфонът се отличава с грациозен дизайн и се предлага в стилно черно и небесно синьо.
Моделът се отличава с мощна 4000 mAh батерия, която има и функционалност за оптимизация на разхода на сила. Благодарение на това Redmi 5 Plus може да издържи в режим на подготвеност в продължение на 17 дни. Телефонът може да работи до 4 часа с оставащи 20% батерия.
Новият модел на Xiaomi разполага с 12MP съществена камера. Селфи камерата е 5MP и има функционалността да смекчава тона на лицето, акцентира очите и изглажда дребните недостатъци по кожата за по-добро качество на фрагментите. Допълнително преимущества на предната камера е, че прави отлични фотоси и при ниска осветеност.
Xiaomi Redmi 5 Plus работи с 2.0GHz осемядрен процесор Qualcomm® Snapdragon™. Вътрешната памет на модела е 32GB, като може да се усили до 128GB благодарение на microSD карта. Оперативна памет на Redmi 5 Plus е 3 GB.



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР