Мтел, част от A1 Group, започва да предлага двата нови

...
Мтел, част от A1 Group, започва да предлага двата нови
Коментари Харесай

Мтел стартира продажби на смартфоните на Nokia 7 plus и Nokia 6

Мтел, част от A1 Group, стартира да предлага двата нови смарт телефона на Nokia – 7 plus и 6 (2018). Моделите са налични в комерсиалната мрежа на оператора за 19,99 лв. на месец или за 429,99 лв. в брой(Nokia 7 plus) и за11,99 лв. на месец или за 209,99 в брой (Nokia 6) с абонаментен проект Мтел без граници 5XL.

И двата смарт телефона са част от програмата на Гугъл Android One, която подсигурява последните нововъведения от Гугъл. Устройствата сами ще актуализират системата си за сигурност и ще обновяват операционната си система първи в идващите две години, като потребителите ще имат цялостен надзор над приложенията и паметта на телефона.

Корпусът на Nokia 7 plus е създаден от стабилен блок алуминий и точно, диамантено шлифовани 2,75 mm ръбове. Моделът приляга комфортно в ръката и основава чувство за керамично покритие, съчетано с елегантни извивки. Смартфонът разполага с IP54 документ против измокряне и се предлага в класическо черно с медни детайли. 7 plus има 6-инчов Full HD+ екран, който единствено с едно допиране се разделя на два 1:1 прозореца. Екранът е с резолюция 2160 x 1080 при съответствие 18:9.

Камерите на Nokia 7 plus са създадени в партньорство с ZEISS. Основната е двойна – 12 MP и 13 MP с двойно оптично нарастване за даване на ярки цветове. Предната камера е 16 MP и разрешава снимането на съвършени селфита даже при по-слаба светлина. Телефонът е оборудван с пространствена аудио технология, която улавя всеки тон и извежда видеозаписа на качествено ново равнище. Nokia 7 plus идва с гратис безкрайно пространство в Гугъл Photos.

Смартфонът работи с процесор Qualcomm® Snapdragon™ 660 с 4 GB оперативна и 64 GB вътрешна памет, която може да доближи до 128 GB благодарение на слота за MicroSD карта. Устройството разполага с 3800 mAh батерия, която обезпечава зареждане в границите на два дни.

Nоkіа 6 (2018) e направен от алуминий в композиция с 2.5D Corning Gorilla стъкло. Дисплеят е LCD Full HD с резолюция 1920 x 1080 и съответствие 16:9. Моделът се предлага в два цвята – черен и оловно бял.

При Nokia 6 главната камера също е създадени в партньорство със ZEISS – тя е 16 MP с отвор на блендата f/2 и двутонална мълния. Камерата разрешава снимането на 4K видео и висококачествени фрагменти за броени секунди. И този модел се предлага с гратис безкрайно пространство в Гугъл Photos. Селфи камерата е 8 MP, като благодарение на режима Dual-Sight може да се снима по едно и също време какво се случва пред и зад смарт телефона.

Nokia 6 работи с процесор Qualcomm Snapdragon 630 и 3 GB RAM и 32GB вътрешна памет, като дава с 60% по-добро показване по отношение на своя предходник. С помощта на USB-C устройството може да се зареди до 50% единствено за 30 минути.


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР