Мтел, част от A1 Group, стартира предварителни поръчки на новия

...
Мтел, част от A1 Group, стартира предварителни поръчки на новия
Коментари Харесай

Мтел стартира предварителни поръчки на Xperia XZ2 от Sony

Мтел, част от A1 Group, започва предварителни поръчки на новия флагман на Sony – Xperia XZ2. Клиентите, които поръчат устройството онлайн на mtel.bg от 20 март до 3 април, ще го получат в комплект с безжични слушалки Sony WH-1000XМ2. Смартфонът ще бъде разполагаем в комерсиалната мрежа на Мтел за 49.99 лв. на месец или за 999.99 лв. в брой с абонаментите проекти Мтел без граници 5XL.

Xperia XZ2 идва с нов дизайн с гладка форма от 3D стъкло и разполага с 5.7-инчов HDR Full HD+ 18:9 екран. Повърхността е построена от Corning® Gorilla® Glass 5 и железна рамка за по-голяма устойчивост. Xperia XZ2 е със документ IP65/IP68 и е резистентен на намокряне и разливане.

Флагманът на Sony е оборудван с Motion Eye™ камера, предоставяща за първи път в света опция за 4K HDR видео снимане със смарт телефон. Видео снимането на муден каданс разрешава снимане с 960 фрагмента в секунда и към този момент е допустимо във Full HD резолюция.

Безжичните шумопотискащи слушалки Sony WH-1000XM2, които ще се оферират в комплект с Xperia XZ2 при предварителните продажби онлайн, обезпечават достоверен тон с помощта на High-Resolution технология. Моделът понижава изкривяването и разрешава да се доловят всички нюанси на музиката. Слушалките включват и 40-мм възбудител с диафрагма от течнокристален полимер (LCP) за тежките ритми и могат да възпроизвеждат цялостен набор от честоти до 40 kHz.

Xperia XZ2 работи с процесор Qualcomm® Snapdragon™ 845 с X20 LTE, като с помощта на гигабитовото LTE решение от второ потомство, разрешава още по-бързо събаряне на данни. Мощността на батерията 3180 mAh.

Смартфонът предлага ново преживяване за сетивата посредством прибавянето на осезаемо чувство при досег. Това се случва благодарение на новата Dynamic Vibration System на Sony, която проучва аудио информацията и вдъхва нов живот на филмите и игрите. Моделът разполага с мощни предно ситуирани стерео високоговорители, които благодарение на S-Force Front Surround технологията, са най-мощните Xperia високоговорители до момента.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР