Мтел, част от A1 Group, е първият телеком у нас,

...
Мтел, част от A1 Group, е първият телеком у нас,
Коментари Харесай

Мтел е първият телеком у нас, който ще предлага геймърския Razer Phone

Мтел, част от A1 Group, е първият телеком у нас, който в партньорство с Ozone.bg ще предлага дебютния смарт телефон на марката Razer, основан особено за геймъри и почитатели на развлечението. Razer Phone ще бъде разполагаем в комерсиалната мрежа на телекома от началото на идната седмица за 56,98 лв. на месец или за 1 219,98 лв. в брой с абонаментите проекти Мтел без граници 5XL.

Razer Phone е Android смарт телефон, който комбинира най-хубавото от аудиовизуалните технологии и продуктивността с 120 HZ UltraMotion™ екран и Dolby Atmos® аудио.

Дисплеят Quad HD IGZO LCD е с размер 5.72 инча и дава реалистични цветове и оптималната експедитивност. Адаптивната технология за освежаване UltraMotion™ синхронизира графичния процесор и екрана, с цел да понижи забавянето и накъсването на картината.

Razer Phone употребява Dolby Atmos® технология в представители с двойни усилватели. Потребителите, които избират слушалки, могат да разчитат на USB-C аудио адаптер, сертифициран от THX, с 24-битов цифров аудио конвертор (DAC).

Аудиовизуални качества са комбинирани с висока продуктивност на новия Qualcomm® Snapdragon™ 835 и 8GB RAM памет. Razer Phone разполага с батерия от 4,000 mAh – една от най-големите смарт телефон акумулатори през днешния ден, а Qualcomm® Quick Charge™ 4+ технологията разрешава бързо зареждане.

За да тестват цялостната мощ на Razer Phone, потребителите ще имат достъп до мобилни гейминг заглавия от водещи разработчици. Tencent® ще показа “Arena of Valor, ” една от най-популярните игри от вида multiplayer online battle arena (MOBA). Други партньорства включват заглавия като “Final Fantasy® XV Pocket Edition ” от Square Enix, “Tekken™ ” от BANDAI NAMCO, “World of Tanks Blitz ” от Wargaming Group Limited и други.

Възможностите за развлечение се допълват 12 MP двойна задна камера, която разполага със мълния в два нюанса за реализиране на по-естествена светлина.

Операционна система е Android Nougat, а напролет потребителите ще имат достъп до най-новата версия Android Oreo. Устройството употребява Nova Launcher Prime, който разрешава сериозна персонализация на Android софтуера и интеграция с Гугъл Assistant.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР