MSI продължава да подобрява портативната конзола Claw, пускайки нов фърмуер.

...
MSI продължава да подобрява портативната конзола Claw, пускайки нов фърмуер.
Коментари Харесай

MSI Claw получи до 30% ускорение с нов BIOS и вече е по-бърз от ROG Ally

MSI продължава да усъвършенства портативната подпора Claw, пускайки нов фърмуер. Нека напомним, че това устройство употребява процесора Intel Core Ultra 7 H155, до момента в който останалите конзоли от този клас са основани на процесорите AMD Ryzen Z1. Миналия месец беше пусната актуализация, която съществено усъвършенства продуктивността в игрите и сега е разполагаем още един ъпдейт със съществени усъвършенствания.

Най-новият BIOS 1T41IMS.109 и MSI Center M 1.0.2405.1401 би трябвало доста да подобрят fps в редица игри. Производителят твърди, че след актуализацията продуктивността във Fortnite и Helldivers 2 ще се усили с 20%, а във Forza Horizon 5 — с до 30%.

И съгласно тестванията на MSI, тяхната подпора сега показва по-добра продуктивност от конкурентните решения, в това число и от ASUS ROG Ally. Доста самоуверено изказване, защото първоначално обстановката беше напълно друга. В момента производителят дава резултати от тестванията, съгласно които Claw е 90% по-бърз от своя съперник в лицето на Valheim и Euro Truck Simulator 2. В Dying Light преимуществото е 50%, в Left 4 Dead 2 разликата е 30%, а в Helldivers разминаването е към 12%. Средно, Claw превъзхожда ROG Ally с 26% в топ 100 на най-популярните игри в Steam.

MSI няма да спре дотук и дава обещание да продължи да работи по оптимизацията дружно с Intel. Бъдещите актуализации ще се конфигурират непосредствено посредством функционалността Live Update в приложението MSI Center M.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР