MSI обяви пускането на няколко мистериозни лимитирани издания видеокарти. Тези

...
MSI обяви пускането на няколко мистериозни лимитирани издания видеокарти. Тези
Коментари Харесай

MSI обяви пускането на „мистериозна“ серия видеокарти, първата от която ще бъде RTX 4060 Gaming X NV Edition

MSI разгласи стартирането на няколко „ мистериозни„ лимитирани издания видеокарти. Тези артикули ще бъдат създадени единствено в една партида, ще бъдат налични за продажба единствено за избран интервал от време и единствено в избрани магазини измежду сътрудниците на MSI. Компанията реши да стартира със специфична версия на видеокартата GeForce RTX 4060 Gaming X NV Edition 8GB.

Фактът, че MSI реши да пусне в границите на серията Limited Edition най-новата GeForce RTX 4000 не трябва да ви изненадва. Очевидно е, че компанията влага повече колекционерска стойност в нея, в сравнение с да преглежда въпроса от позиция на продуктивността. Тази видеокарта ще бъде пусната на пазара единствено в 6000 екземпляра. Тя е единствено един от многото артикули от лимитирана серия, които ще бъдат показани по-късно.

Отличителната линия на MSI GeForce RTX 4060 Gaming X NV Edition е нейният дизайн. Видеокартата има ексцентрична система за изстудяване с нова скица на RGB осветяване, която не се среща в други версии на MSI GeForce RTX 4060. Освен това някои детайли на охладителната система са в присъщия за NVIDIA зелен цвят.

MSI GeForce RTX 4060 Gaming X NV Edition се чака да бъде в продажба от 25 септември, както е посочено от таймера на специфичната страница на уеб страницата на MSI.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР