МРРБ има ясно разпределени функции и не съм в течение

...
МРРБ има ясно разпределени функции и не съм в течение
Коментари Харесай

Валентин Йовев не е в течение за цената на ТОЛ системата

" Министерство на регионалното развитие има ясно разпределени функционалности и не съм в течение на съответните дейности на Агенция " Пътна инфраструктура " във връзка с ТОЛ системата ".

Такъв бе сбитият коментар на заместник-министърът на районното развиване и благоустройството Валентин Йовев във връзка отхвърлянето на цената на ТОЛ системата от страна на превозвачите.

Той прикани публицистите да задават въпросите по тематиката за ТОЛ системата на ръководителя на УС на АПИ Георги Терзийски.
 Превозвачите не одобряват цените за тол системата
Превозвачите не одобряват цените за тол системата

Настояват за среща с Борисов

Йовев разяснява и тематиката " Артекс ", като съобщи, че не вижда съображение да подава оставка. По думите му никога поправката в закона не е корекция " Артекс ". Според Йовев обаче не е обикновено да се дава 5 или 10-годишен период за завършването на двуетажна постройка или по-висока постройка.

Той посочи, че Народното събрание вярно е приело, че за градежите от първа и второкласен би трябвало да важи 10-годишен период.

На въпрос може ли да се смята, че няма настоящо позволение за градеж, Йовев означи, че заповедта на ДНСК за прекъсване е ясна и в заповедта ясно е казано, че сроежът се стопира до изговаряне на основния проектант Здравко Здравков.
 ДНСК стопира дефинитивно градежа на
ДНСК стопира дефинитивно градежа на " Златен век "

Наложените наказания са в размер на 200 000 лева
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР