Мрежите на Еврото и на Нотариуса са в състояние на

...
Мрежите на Еврото и на Нотариуса са в състояние на
Коментари Харесай

Бойко Станкушев: Мрежите на Еврото и на Нотариуса са в състояние на защита и опитват взаимно да се набедят

„ Мрежите на Еврото и на Нотариуса са в положение на отбрана и пробват взаимно да се набедят. “ Това сподели шефът на Антикорупционния фонд Бойко Станкушев

„ Не имам вяра да се мине към някакви съгласувани сред тях дейности – за прикриване на доста други неща, които обществото има право да ги знае “.

Според Станкушев, най-важното нещо е обществото да стои будно и непрестанно да изисква от информация от институциите.

„ Дълго време тези проведени незаконни групи за престъпно въздействие в правосъдната система – на Петьо Петров-Еврото и на Мартин-Нотариуса – са работили в синергия. Може би е имало интервал, в който не са били в синергия, само че са имали нещо като пакт за ненападение и са си били разпределили пазара на въздействие и пазара на присвояване на парцели, което е в основата на активността и на единия и на другия. На този стадий няма симптоматика, че ще се наговорят да мълчат. Ще не престават да си вадят компромати, защото не могат да оцелеят редом и единият, и другият. Тази война е на живот и гибел “, сподели още той.

Мрежите на Еврото и на Нотариуса

Според Бойко Станкушев още дълго време ще се вършат опити да се заличава същността на тези скандални обстановки с изваждане на някакви скитници, с цел да се отклонява вниманието. Това по думите му, обаче „ не прави чест на ГДБОП„.

„ Ако прокурор Даниела Талева извърши следствие, могат да излязат някои неща. Трябва да сме малоумни, в случай че чакаме всичко да излезе “, добави той.

Мартин Божанов-Нотариуса изнудвал със секскомпромати магистрати. Тази информация бе доказана както от Ивайла Бакалова, по този начин и от от прокуратурата, напомня SafeNews.

Нотариуса изваждал компроматите когато някой би трябвало да бъде пуснат от ареста. Той прибягвал до тях и когато някой би трябвало да бъде вкаран там със съмнителни обвинявания, които са били скалъпени или при друга потребност.

Източник: БНР

За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Още вести четете в категория Крими & Темида.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР