Мрежите, а и не само, гърмят като при война! Гинка

...
Мрежите, а и не само, гърмят като при война! Гинка
Коментари Харесай

Гинка – пуловерчето, Гинка – микроблейдинга или… както ви е удобно! Върбакова СКАНДАЛИЗИРА с изказване за ЦЕНАТА на тока!

Мрежите, а и освен, гърмят като при война! Гинка Върбакова, дамата на Славчо Върбаков, се появи и всички към този момент са в шок от типа и приказките на госпожа ЧЕЗ!

Както писахме по-рано, Върбакова призна, че е милионерка, че забележете – била афектирана, че се приказва за нея с дребното и име, а също по този начин, че не била Гинка от ТрЕбич.

Върбакова призна, че е имала отговорности към Национална агенция за приходите. „ В бизнеса съм от години. Нормално е да съм имала отговорности. Но към този момент нямам. Моите компании са постоянни “, не пропусна да вдигне акциите си Гинка от Пазарджик, приятелката на Теменужка от 20 години. Тя е безапелационна, че никой не стои зад нея - нито политици, нито бизнес босове.

Много непрофесионално и даже скандално бе държанието на Гинка от Пазарджик, която изпадна в ХИЛЕЖ при въпрос дали ще има повишаване цената на тока.

Ето и фрагмента:



Тя, видиш ли, още не била притежател и за това не би могла да каже да ли ще има скок в цената на тока, а в цялото изявление през останалото време приказва тъкмо като притежател. Г-жо бизнесдама от 20 години, малко несериозно, обидно и лековато е сходно държание, когато се приказва за национална сигурност – енергетика на една страна.

Помислете върху това свое изявление, а не да се учудвате, че имало нервност. Дори и по този начин да я наричате, да, има я, а вие самата с КОМПАНИИТЕ си сте причина за това.

Какво проличава на пръв взор – зеленикавото пуловерче. Еми, като ще се показваш по тв приемника, пък вземи се спретни малко. Все отново 6 милиона души чакат да те видят, а половината от тях, клиенти на КОМПАНИЯТА ви, г-жо Върбакова, тръпнат да видят КОЯ ще дефинира сметките им за ток.

По облеклата посрещат, по мозъка изпращат.

Лора Иванова написа във Facebook: „ И преди да се покажете не знаем дали някой ви е посрещнал добре, но в този момент към този момент всички са потресени. “

Други пък обръщат внимание на веждите на дамата от ЧЕЗ, простете на шефката на ЧЕЗ. „ Микроблейдинг ли беше това с веждите, подчертала ги е “, разяснява Павел Киров.

Още какво ще чуем за нея… следва да проследим.

Занимавала се от 10 години с енергетика И то – доста съществено! Това е компания, зад която стоят МОИТЕ КОМПАНИИ!

И за тематиката към Теменужка Петкова – всичко било инцидентно. „ Да, познавам Теменужка Петкова от 20 години, напълно инцидентна среща, напълно инцидентно запознанство и другарство “, сподели новата на ЧЕЗ.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР