Мрежата завря след интервюто на премиера Кирил Петков по БНТ.

...
Мрежата завря след интервюто на премиера Кирил Петков по БНТ.
Коментари Харесай

Мрежата гърми за поредното скандално интервю на Киро: Премиерът е убедителен и компетентен точно колкото метачка от Женския пазар

Мрежата завря след изявлението на премиера Кирил Петков по Българска национална телевизия. Най-активен измежду коментаротите е Николай Бареков.

" Киро Петков е безапелационен и способен тъкмо, колкото метачка от " Женския пазар " (За което се оправдавам на метачката) ", написа Бареков във " Facebook ". " Броях лъжите на Киро П. по Българска национална телевизия, само че след неистина номер 36 за 15 мин. се изморих и стопирах. Поне открих, че приблизително по към 2,5 неистини на минута бълва в ефирен ефир " харвардският " измамник ", разяснява още той. " По Българска национална телевизия Киро П. сподели, че доста работел и доста анализирал, но не сме го виждали. Краят е близо. Той най-малко се вижда ", написа още Бареков.

Ето още какво разясняват в обществената мрежа:
свързани новини17972преди 1 часа
Журналистът Евгени Петров написа: " Кирил Петков настойчиво отхвърля да разбере кои са трите управляващи по Монтескьо. И че президентът не е власт, а институция. Това му е за трети път и не е инцидентна неточност, а кардинално неведение. Което е плашещо. А се смеем на Гешев... "

Писателката Милена Фучеджиева твърди:

Взимайте си простобиотиците и мълчете. За да купуваш простобиотици от Лидл би трябвало да си много елементарен, само че не и с цел да ги продаваш, тъй като след това пък препродаваш продавачите, които препродават кой знае какво на другите продавачи. Двойна, тройна, простонеизмерима облага.
Просто Киро. Просто България. Прост(о) народ.
Просто Лидл. Просто Столтенберг. Просто всичко.









Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР