Мрежата завря от коментари след двойното убийство в кв. Надежда.

...
Мрежата завря от коментари след двойното убийство в кв. Надежда.
Коментари Харесай

Интернет завря след двойното убийство в кв. "Надежда"! Попиляха майката на Викторио: Как можа да родиш такъв боклук?!

Мрежата завря от мнения след двойното ликвидиране в кв. " Надежда ". Близък до починалата Дарина моли за гибел за килъра на Дарина. Той прикани приятелите си да се вдигнат в поддръжка на родителите на починалото момиче. Под обявата му се включи жена на име Мария, която опита да отбрани Викторио и да си изясни постъпката му.



" Не бъдете съдници, като не сте били с тях и не знаете какво в действителност е било. Запазете мълчание... нека почиват в мир... Всичко може да е причина за една раздяла, но не и убийство и това може да направи само доведен до ръба човек ", пише Мария, която се подвизава с никнейма Maria Mimi във Фейсбук.



" На вид не е лошо момче, а тя като всяка жена податлива на красиви думи. Съгласете се, че не убиваш някого без нищо. Още повече, че го обичаш. Мисля, че в резултат на личните ти симпатии не гледаш реалната картинка. (...) Нямаш право да настройваш останалите против него, нека Бог и Закон да са съдници ", продължава тя.

В резултат на изказванията й приятелите на Дарина настръхнаха. Те са на твърдото мнение, че няма оправдание за един убиец.

" Какъв бог, какъв закон ще го съди? Не заслужава да диша тоя изверг. Не след време, а СЕГА ", пише Дида Иванова.



Емилия Иванова, която твърди, че е близка на загиналата Дарина я описва като " винаги усмихната и спокойна ".

Майката на убиеца Викторио е публикувала снимка с внучката си на 23 април тази година. Това е последната й публикация на стената й във Фейсбук и стана поле за ожесточена словесна битка.





" Как можа да родиш такъв боклук (и не говоря за бебето)? " Този коментар събра най-много харесвания под снимката на майката на Викторио с убитата от баща си Никол.

" Този гнусен убиец!!! Дано убият и него в затвора, но не с куршум, а мъчително и бавно ", гласи друг коментар.

Близки до майката на убиеца изказаха съболезнованията си и призоваха за милост към жената.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР