Мрежата продължава да обсъжда разкошната сватба на Бруклин Бекъм и

...
Мрежата продължава да обсъжда разкошната сватба на Бруклин Бекъм и
Коментари Харесай

Звездно! Виктория Бекъм дойде на сватбата на сина си в рокля, създадена за пет дни  


Мрежата продължава да разисква луксозната женитба на Бруклин Бекъм и Никола Пелц. Тържеството се състоя в имението на родителите на булката, бяха поканени звездни другари и вместо дарове младоженците желаеха да преведат пари във фонд, който оказва помощ на Украйна. Празничният облик на Виктория Бекъм, майката на младоженеца, се трансформира в един от най-обсъжданите в стилната промишленост, написа Daily Mail.

Виктория Бекъм разгласява няколко истории в обществените мрежи, в които споделя, че сама е измислила дизайна на копринената рокля в железен цвят, а основаването й лишило пет дни в лондонското ателие на нейната марка.

Празничен облик на Виктория Бекъм Снимка: Instagram victoriabeckham

Той е въодушевен от отражението на лунната светлина в океана.

47-годишната Бекъм, която има и основава лична марка за облекла, сподели, че е е почерпила фасона на тоалетната рокля от стила на клиентите на известния клуб Studio 54.

Роклята с дълъг шлейф беше допълнена от елементи от дантела. А Виктория приключи облика с диамантени бижута: пръстен и висулка с елмаз във формата на капка.

За основа на роклята тя взе рокля от личната си булчинска сбирка от есента '22. Но употребява плат, който е основан в обичаната текстилна фабрика на Виктория в Италия на езерото Комо.

Майка й Джаки Адамс и приятелката на сина й Ромео Миа Регън също носеха облекла по поръчка на Виктория Бекъм.

Между другото, с цел да подхожда на празничния облик на брачната половинка си, Дейвид Бекъм избра костюм от Dior.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР