Мрежата на Yettel бе отличена за пети пореден път с

...
Мрежата на Yettel бе отличена за пети пореден път с
Коментари Харесай

Мрежата на Yettel спечели пети пореден сертификат Best in Test | Сертификатът позиционира оператора сред първите топ 25% от всички телекоми в света, тествани от независимата компания за сравнителен анализ umlaut

Мрежата на Yettel бе отличена за пети следващ път с Best in Test документ от самостоятелната организация за относителен разбор umlaut. Представянето на българските мрежи е измерено по методологията на umlaut, определяща златния стандарт в промишлеността, която подсигурява обективна, транспарантна и безпристрастна оценка. Петият документ покрива всички мрежови технологии, включително 5G, което в допълнение утвърждава мощната позиция на Yettel на пазара.

„ Поздравления за Yettel за непрекъснатото възстановяване на преживяването в мрежата и водещата роля в мобилните технологии в България. С общ резултат от 927 точки Yettel се класира най-високо в България за пети следващ път и се подрежда измежду първите 25% топ мобилни мрежи, тествани от umlaut в международен мащаб през 2021-2022 година С нашата неповторима методология, приета за златен стандарт в промишлеността, ние се фокусираме върху качеството и успеваемостта на мобилните мрежи по света, с цел да подобрим прекарването на техните консуматори “, сподели Хакан Екмен, основен изпълнителен шеф „ Телекомуникации “ в umlaut.

„ Безкрайно сме горди да получим за пети следващ път Best in Test документа на umlaut, който е самопризнание за забележителните ни достижения. Наградата е препоръка за непрекъснатите вложения в разширението и надграждането на нашата първокласна мобилна мрежа и обезпечаването на чудесно преживяване на нашите клиенти “, съобщи Джейсън Кинг, основен изпълнителен шеф на Yettel България.
„ Когато приказваме за мрежа, е значимо освен да бъдем най-хубавите, само че и непрекъснато да предоставяме удивително, надеждно и несъмнено преживяване. Този пети следващ Best in Test документ е извънредно значим за нас, защото включва и нашата бързо разрастваща се 5G мрежа, която през днешния ден покрива над 165 обитаеми места “, сподели Спас Велинов, основен шеф „ Технологии “ в Yettel България.
Методологията за относителен разбор на umlaut се приема за стандарт в промишлеността през днешния ден. Тя се ползва допълнително от 120 страни, като мери над 200 мобилни мрежи по света. В България, прилагайки методологията, umlaut извърши задълбочено премерване за интервал от 24 седмици - от септември 2021 година до март 2022 година Yettel реализира най-високия общ резултат с 927 точки от оптимални 1000, като усъвършенства резултата от предходната година с цели 23 точки. Това е най-хубавият общ резултат от трите мобилни оператора в България, формиран от над 68.6 млн. софтуерни измервания.

Yettel започва своята 5G мрежа през юни 2021 година, като операторът продължава да уголемява покритието и листата от поддържани устройства. Всички консуматори на абонаментен проект получават безвъзмезден достъп до 5G мрежата като част от самодейността на Yettel да дава най-новото от света на технологиите на повече хора. Операторът предлага и необятен набор от устройства във всички ценови диапазони, като устройствата, поддържащи 5G, съставляват над 65% от смарт телефон портфолиото.

Best in Test мрежата на Yettel покрива 99% от популацията на България посредством композиция от технологии, позволяваща на клиентите да стриймват и смъкват наличие със стремително бързи скорости и да се свързват с обичаните си хора когато и да е и на всички места.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР