Мразят ни, защото сме им оставили най-стабилната държава през последните

...
Мразят ни, защото сме им оставили най-стабилната държава през последните
Коментари Харесай

След съвещание при Борисов: ГЕРБ-СДС връщат мандата на Радев

Мразят ни, тъй като сме им оставили най-стабилната страна през последните години. И с рецесията с ковид се справихме. Защо не одобряват отговорност за Щаба, а незабавно се хвърлиха за Изборния кодекс? Това са безотговорни хора с никакъв опит. Това разяснява през днешния ден министър председателят в оставка Бойко Борисов в живо включване от вкъщи си тази заран.

Поводът за изявлението му е решението на ГЕРБ-СДС откакто Демократична България и ИТН (ИТН) отхвърлиха диалози за сформиране на държавно управление. Борисов не скри разочарованието си, че се подценява успеха на ГЕРБ и волята на народа.

"Народът е споделил: "Да, доста направихте, само че и доста би трябвало. И тъй като доста време бяхте безконтролни, ще ви сложим тези да ви управляват ". Това е моят прочит на изборите ", съобщи водачът на ГЕРБ.

Премиерът в оставка разгласи, че не чака Има Такъв Народ и партиите от митинга да създадат държавно управление.

"Те не могат да създадат държавно управление, тъй като ще се види кой стои зад тях ", означи той.

Борисов се възмути от целите, на които са заложили новите в Народното събрание. Той счита, че "адвокатите на мутрите гласоподават " в Народното събрание. По думите му е възмутително и решение с изключение на основния прокурор на чуване в Народното събрание да бъдат привиквани и висшите съдии.

"Веднага се хвърлиха върху лобистките ремонти. Не ги интересува План за възобновяване ", акцентира Борисов.

"Те желаят да има мъгла, с цел да седят под сенките, да лъжат, да подвеждат и след два месеца на избори още веднъж ще се озовем пред същата обстановка. И отново ли няма да носят отговорност ", добави още той.

И предстоящо след среща на Изпълнителната комисия на ГЕРБ е решено мандатът за сформиране на държавно управление да бъде върнат на президента. ГЕРБ-СДС няма даже да предложи състава за кабинет в Народното събрание.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР