Мравки, бълхи и са най-честите неканени гости в нашите домове

...
Мравки, бълхи и са най-честите неканени гости в нашите домове
Коментари Харесай

12 начина да разкарате хлебарките и мравките от дома си завинаги

Мравки, бълхи и са най-честите неканени посетители в нашите домове и жилища. Разбира се, всички знаем за заплахите, които носят тези противни инсекти.
Днес ще ви представим 12 чудесни метода, с които ще можете да се отървете от тези вредители един път вечно!
 Видове хлебарки и заболяванията, които придвижват Видове хлебарки и заболяванията, които придвижват
Няма човек, който да симпатизира навръх тези типове насекоми. Може би единствено тези, които в миналото са опитвали ядене с тях, само че евентуално сре...
1. Използвайте препарати за миене на съдове против бълхи. Най-добре е да приложите натуралните формули и да тествате първо върху не огромен сектор.
От друга страна, можете да си извършите клопки за бълхи, като сложите препарата за миене на съдове в плитка купа или паница.
2. Почистване и прахосмукачка в деяние – това е всичко! Специалистите изясняват, че с цел да се отървете от бълхите, вие би трябвало да се отървете и от техните яйца и ларви.
Ако имате домашни любимци, казусът с бълхите няма да бъде решен, до момента в който не им купите ново легло и спално долни дрехи.
3. Поръсете килима със сол. Солта дехидратира и убива бълхите, живеещи в килима. Трябва да употребявате ситна сол и да я оставите 1-2 дни.
 Ето какво може да ви отърве от хлебарките вечно! Ето какво може да ви отърве от хлебарките вечно!
Освен че са " главоболие " за някои домове, хлебарките могат да причинят също и алергична реакция. Там, където минават, хлебарки остав...
4. Направете си естествен спрей. В състава на този вълшебен спрей могат да бъдат включени естествени артикули като масло от розмарин и цитронела.
5. Ограничете мравките благодарение на подръчни средства. Ако видите мястото, от което изпълзяват мравките, обработете го с вазелин.
6. Стръв или капан за мравки! Много експерти оферират да си извършите домашна стръв посредством разбъркване на една част боракс и три елементи пудра захар. Захарта притегля мравките, а бораксът ги отравя!
7. Намерете гнездото на мравките. Бъдете деликатни: някои мравки са нападателни и хапят мъчително! Изсипете вряла вода върху гнездото, тъй че водата да се популяризира по целия тунел.
8. Уморете хлебарките. Хлебарките не могат да живеят повече от една седмица без вода, по тази причина се уверете, че нямате течове в къщата си.
 13 яки обстоятелството за мравките 13 яки обстоятелството за мравките
Мравките са семейство еусоциални инсекти, които, дружно с осите и пчелите, образуват разред Ципокрили. Мравките еволюират от сходни...
9. Спрете хлебарките. Както в тази ситуация с мравките, има естествени субстанции и миризми, които хлебарките не могат да понасят. Те включват дафинов лист, ментово масло, кедрово дърво, краставица и лимон.
10. Използвайте стръв. Има доста типове примамки в магазините, само че вие можете да извършите своя лична. Разбъркайте борна киселина, брашно и захар.
11. Пригответе си собствен личен спрей! Как? Със сапун и вода. Напръсквайки със сместа върху плота, се образува пласт, който дейно лишава насекомите от О2!
12. Направете си капан за хлебарки! Хлебарките се нуждаят от вода, тъй че ще отидат на всички места, с цел да я получат. Частично напълнете буркан с вода и го поставете на място, където постоянно виждате тези твари. Те ще се изкачат в съда, само че няма да могат да излязат!

 5 съвета по какъв начин да изгоните мравките от вкъщи си 5 съвета по какъв начин да изгоните мравките от вкъщи си
С идването на топлите дни мнозина имат проблем с настойчивите посетители, а точно мравките стартират събиране на зимница, а нашият дом е люб...

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР