Мръсният въздух, концентриран в мъглата в София, усложнява ситуацията с

...
Мръсният въздух, концентриран в мъглата в София, усложнява ситуацията с
Коментари Харесай

Вижте как да се ОПАЗИТЕ от грипа!

Мръсният въздух, съсредоточен в мъглата в София, усложнява обстановката с грипа и може да форсира възникването на зараза. Такава сигурно ще има, само че тазгодишният грип не е по-различен, по-особен или пък по-страшен от тези, на които сме привикнали в последните години. В това увери Дарик държавният здравен контрольор доктор Ангел Кунчев.

Любопитно е, че ракията вечер в действителност не оказва помощ за по-бързото излекуване от грип. Туршията, която се употребява с нея обаче, оказва позитивно въздействие на организма. Няма аргумент в приема на ракия, когато сме заболели от грип, безапелационен е доктор Кунчев. Не по този начин обаче стоят нещата с другите типове българска туршия, които са с много високо наличие на витамин Ц.

"Като стартираме от края на септември да подсещаме, че грипът е съществено заболяване, крие опасности, подсещаме, че е добре да се ваксинират възрастните хора и тези с хронични болести, тогава настроението "няма проблем, ще го изкараме, ще пием по една ракия вечер. До момента, в който стартира действителната грипна вълна през януари, и стартираме да се хвърляме в другата прекаленост - какъв брой е заплашителен, друг, необикновен. Този, който чакаме - Хонконг, е от класическия вид, който доста добре познаваме. Той е циркулирал известно време в обществото и евентуално част от хората си имат антитела против него ", разясни доктор Кунчев.

"Епидемия ще има, пораства заболеваемостта ", безапелационен е специалистът и добавя, че в София мъглата в допълнение може да усложни обстановката. "Просто основава терен, на който по-бързо се развиват вирусните инфекции ", сигнализира доктор Ангел Кунчев.

По отношение на дребната шарка морбили той акцентира, че опция вирусът да бъде импортиран в нашата страна постоянно има. Важното е да не му позволим да се разрасне. Успокоителното тук е, че от август 2017 година досега нови случаи на морбили у нас не са регистрирани.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР