Мръсните пари от Русия, които идват у нас, са проследими

...
Мръсните пари от Русия, които идват у нас, са проследими
Коментари Харесай

Асен Агов: Мръсните пари от Русия, които идват у нас, са проследими, но прокуратурата не предприема мерки

Мръсните пари от Русия, които идват у нас, са проследими в случай че има кой да ги наблюдава. Има служби, които не си правят работа. Подобни пари през български банки минават от страна на Иран и на Венецуела. Тогава това трябваше да ни го кажат американците, с цел да се вземат някакви ограничения, които по този начин и потънаха във времето. Засега, сякаш, няма никакви признаци, че прокуратурата подхваща някакви ограничения, с цел да се оправи с тези мръсни пари, за които приказва целия свят.

Само тук в България се мълчи.  Това съобщи журналистът Асен Агов.

Онзи, който е глобен по закона " Магнитски “ тъкмо по тези аргументи е на първия ред в Народното събрание. От съветска страна виждаме експорт на корупция и тя не минава единствено през курортните ни комплекси или през жилищата ", сподели още той пред bTV.

Схемата е следната: Шефът на компания, която е близка до кръга на Владимир Путин, подрежда своите служители и ги кредитира да отидат и да купят някакви парцели в България, без значение какъв брой са огромни. След това те се връщат в Москва и връчват нотариалния акт на своя началник. На процедура всичко това отива в съветската страна. Аз това съм не съм го чувал, а го знам. Не може и прокуратурата да не е осведомена със схемата, само че всичко това се покрива ", изясни Агов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР