Мръсна пакост застигна мъж, който се чуди как да разреши

...
Мръсна пакост застигна мъж, който се чуди как да разреши
Коментари Харесай

Мръсна пакост тормози русенец, търси решение

Мръсна беля застигна мъж, който се чуди по какъв начин да позволи обстановката. Оказва се, че юноша постоянно хвърля яйца по стъклата на дома на русенеца. Той споделя за станалото във Фейсбук, където търси и хрумвания по какъв начин да реши казуса.

Случката е от русенския квартал " Здравец ", а пострадалият живее на първия етаж. Мирослав С. твърди, че към този момент седмица домът му е под обстрел с яйца. Потърпевши са стъклата на терасата, които носят следите от нездравото развлечение.

Оказва се, че виновникът е сниман - това е възпитаник, който е на забележима възраст от 13-14 години. Той снимал яйчените набези с телефона си, а след това бързо бягал.

" Въпросът ми е по какъв начин да постъпя, с цел да спре това държание и дали на някой му се в случвало сходно нещо. Полицията би ли помогнала, или нещо друго? ", чуди се русенецът.

" Ако идва едновременно го изчакай на открито, на някоя скамейка седни и чакай, като пристигна за качулката и във второ РПУ! Дано имате триумф! ", поучава Виктория М.

Не липсват и жители, за които пакостта се прави поради предизвикателство в обществените мрежи.

Вижте и цялата обява, споделена от Мирослав С.:

  " Здравейте, пребивавам в квартал " Здравец - Изток " на първия етаж, от към седмица имам следния проблем.

" Вече за четвърти път вечер се хвърлят яйца по прозорците на терасата ми, лицето е снимано - възпитаник към 7-8 клас с качулка - хвърля яйцето, като в това време снима с телефона и по-късно бяга.
Въпросът ми е по какъв начин да постъпя, с цел да спре това държание и дали на някой му се в случвало сходно нещо. Полицията би ли помогнала, или нещо друго? Благодаря. "

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР