Мръсна жега. Прах се вдига по централните софийски улици, а

...
Мръсна жега. Прах се вдига по централните софийски улици, а
Коментари Харесай

Емил Каменов скочи да бие Силвия Петкова, а фолкаджийка я... СНИМКИ

Мръсна горещина. Прах се подвига по централните софийски улици, а риалити звездата Емил Каменов паркира черния си джип погрешно. Едрото момче от Монтана, което редовият фен помни още от риалити предаването „ Къртицата “, получи забележка не от кого да е, а от актрисата Силвия Петкова.


Актрисата Силвия Петкова

В отговор хубавицата бе блъсната от здравеняка и се свлече на земята, оповестява в. „ Монитор “.

За благополучие не става въпрос за същинска кавга, а за сцена от новия български сериал „ Пътят на достойнството “. Заради фотосите през вчерашния ден бяха неразрешени престоят и паркирането на пътни транспортни средства на столичните улици „ Врабча “ и „ Дунав “, които се трансфораха в фон на историята.



В продукцията Петкова поставя жълта жилетка на служителка от центъра за Градска подвижност, а Каменов ще се появи на екран в ролята на мутра.

Малко преди снимането на тази сцена, сходна се разигра към храм-паметника „ Свети Александър Невски “. В нея героинята на звездата от „ Революция Z” изпадна в борба „ с жена вид фолкаджийка “.



Сюжетът на драмата ще наблюдава премеждията на Кера (Петкова), която се пробва да си стъпи на краката след убийството на брачна половинка си. Тя и дребният ѝ наследник Мартин (Александър Спиров) потеглят от Царево към София, като миграцията от дребния към огромния град ще е преплетена с контрастни страсти сред любовта и омразата, истината и лъжата, достойнството и измените.

Сред главните тематики е и трансформацията на проведената престъпност от 90-те години в „ чист бизнес “.

Актьорът Ивайло Захариев също може да се похвали с основна роля в плана. Симеон Лютаков ще се разноски с куфарчето на юрист, а Веселин Плачков ще блесне в ново амплоа, като към този момент не се издават детайлности към облика му.

В „ Пътят на достойнството “ с присъединяване ще се разпишат още Галя Александрова, Любомир Петкашев, Благовест Благоев, Марияна Миланова, София Маринкова, Гергана Данданова и други.

„ Смятам, че сериалът ще помогне на доста фенове да намерят пътя, изключително на младите, тъй като да отстояваш достойнството си, да отстояваш правилата си в действителност е едно от най-важните неща в живота.

Много ми се желае посредством кино лентата да покажем, че тези неща към момента са живи, че те съществуват и че си коства човек да се бори за тях “, разяснява неотдавна продуцентът Магърдич Халваджиян.

Върху трагичната продукция работят четирима режисьори - Виктор Божинов, Димитър Коцев-Шошо, Александър Косев и Зоран Петровски (половинката на основната актриса Силвия Петкова, с която имат наследник - Сива). Сценарият е поверен на креативния тандем Милена Фучеджиева и Елена Иванова, които се въодушевяват от същинска история.

Поредицата ще се завърти в ефира на Нова телевизия през септември.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР