Мраморни плочки с надпис "Версачe", стая, пълна с бутилки алкохол,

...
Мраморни плочки с надпис "Версачe", стая, пълна с бутилки алкохол,
Коментари Харесай

Шокиращо: Мраморен под, икони по стените. В тази стая сръбско семейство принуждаваше тийнейджърка да проституира

Мраморни плочки с надпис "Версачe ", стая, цялостна с бутилки алкохол, а в спалнята същинска секс-атмосфера: приглушена светлина, розови пердета, огромно френско легло. Стена в къщата, отдадена на иконите на светиите бранители.



В тази стая цяло семейство от Сърбия държа като робиня 19-годишна госпожица и я принуждаваше да проституира повече от седем месеца.
В полицейска интервенция, 44-годишната Жасмина Николич, нейният 50-годишен брачен партньор Горан, 24-годишната щерка Кристина, 19-годишният наследник Миролюб и техният 46-годишен водач Демири Байрам, са били задържани за трафик на хора..

Според сръбските медии цялото семейство е в играта. Принудили момичето да проституира с по трима мъже дневно, а парите, които клиентите плащали, вземали за себе си.



Жасмина била мозъкът на интервенцията. Тя убедила момичето, че е тяхна родственик и употребила неприятното й материално положение. Когато момичето пристигнало при нея в къщата, тя измислила демоничен проект, разгласила в интернет нейни фотоси и дала публикация за заплатен секс, споделя източник на сръбския "Курир ".

Както стана ясно, Жасмина провела срещите с клиентите, а дъщерята й отговаряла на позвъняванията, като се представяла за момичето от обявата.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР