Мрачни рибоподобни буболечки, които снасят до 60 яйца на ден,

...
Мрачни рибоподобни буболечки, които снасят до 60 яйца на ден,
Коментари Харесай

Мрачни рибоподобни буболечки, които се „крият в британските домове и снасят десетки яйца на ден“, предупреждава експертът

Мрачни рибоподобни буболечки, които снасят до 60 яйца дневно, може да процъфтяват в стените на вашия вкъщи и ядат мъртвата ви кожа и коса, предизвести специалист.

Сребърни рибки са открити в парцели в Обединеното кралство, само че специалист предизвести, че насекомите, които вършат домовете си в дребни пукнатини, снасят десетки яйца всеки ден. Той също по този начин предизвести, че техните яйца могат да оставят неприятни странични резултати.

Насекомите, сходни на риби, също имат своите обичани места из къщата, в това число дребни пукнатини в первазите или зад пералнята. Говорейки пред Daily Star, един специалист разкри по какъв начин да се справите с насекомите и „ процеса на линеене “, който подхващат сребърните рибки, и да се отървете от създанията в дома си един път вечно.

Пол Блекхърст, началник на техническата академия в Rentokil, сподели: „ В огромни количества сребърните рибки могат да причинят вреди на книги, фотоси, картини, мазилка и други битови предмети, съдържащи нишесте или целулоза. “ Експер...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР