Мрачни облаци се събират над главата на Доналд Тръмп. Малко

...
Мрачни облаци се събират над главата на Доналд Тръмп. Малко
Коментари Харесай

Бездомник: Много лоша новина за Тръмп след напускането на Белия дом

Мрачни облаци се събират над главата на Доналд Тръмп. Малко преди да напусне Белия дом той осъзна, че би трябвало да се оправи с още една неприятна вест, с изключение на загубата на изборите.

Става въррос за неговото имение във Флорида.

Там той срещна твърдо опълчване от съседите, които ясно споделят: „ Не желаеме да сте тук “. Хората в региона на Палм Бийч даже са стигнали до такава степен, че са изнамерили 30-годишни документи, съгласно които Тръмп може въобще да загуби своя "летен Белият дом ", написа The ​​Washington Post.



Документите са били предадени от съседите на Тръмп на градските управляващи и тайните служби, които са уведомили, че обсъждждат вероятността Тръмп да е изгубил правото да възвърне клуба в резиденция за непрекъснато престояване заради контракт, подписан през 1990 година

Документите сочат, че той законно е трансферирал резиденцията си на частен клуб.
Ако град Палм Бийч реши да стартира правосъдно произвеждане за законната благосъстоятелност на Тръмп, той ще стане първият президент, който ще се бори за място за живеене след напускането на Белия дом.

Ситуацията не се облекчава от обстоятелството, че той публично е трансформирал непрекъснатото си местопребиваване от остарелия си адрес в Манхатън, където е живял преди изборите, на резиденцията Mar-a-Lago.

Адвокат на прилежащо семейство ДеМос споделя в писмо, че град Палм Бийч би трябвало неотложно да осведоми президента за казуса и да му спести срам, който би ощетил още повече репутацията на Тръмп, откакто той се реалокира от Белия дом в резиденцията си, която би трябвалода напусне неотложно.

Mar-a-Lago е в действителност първокласна резиденция със 126 стаи с повърхност от 5 804 м2. Има и спа център или стаи за посетители.

Тръмп купи комплекса през 1985 година и повери ръководството й на тогавашната си брачна половинка, чехкинята Ивана, родена Зелничкова. Той предложения там и задгранични гости, до момента в който беше на власт като президент.

Доналд Тръмп напусна Белия дом в сряда единствено часове преди встъпването в служба на неговия правоприемник.

Превод БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР