Мрачни мисли се въртят в главата на доскоро слънчевата Силвия

...
Мрачни мисли се въртят в главата на доскоро слънчевата Силвия
Коментари Харесай

След като мъжът й публично се "развява" с новата си, Силвия Петкова проговори: Това е грозната истина! (СНИМКИ)

Мрачни мисли се въртят в главата на до неотдавна слънчевата Силвия Петкова. Актрисата, която бе щастлива и признателна с прелестното си семейство - любящ брачен партньор и чудно детенце, през днешния ден остана единствено със сина си. Защото " любящият " брачен партньор стартира да " люби " друга, откакто доби малко известност.

Да си го кажем почтено - Зоранчо не беше прочут никому, преди да влезе в Сървайвър, а откакто го и завоюва, с него не можеше да се приказва. Юрнаха му се мацки - най-много поради парите, а той сподели действителния си образ на коцкар. Това мощно нарани Петкова, с чието име той се опитваше да пробие до неотдавна.

Силвия постъпи като жена с манталитет и достолепие - остави Зоран и продължи живота си, или най-малко се пробва. Той обаче е повече от безочлив, като даже не изчака да мине време и раните да заздравеят, а се " развява " с новата си тръпка - някаква млада перуанка, с която се и натискат обществено.

Е, през вчерашния ден Силвето не устоя и разкри грозната истина. А тя е, че освен има мъж изменник, само че и другари - предатели. " Днес било Ден на другарството. Замислих се и за жалост открих, че нямам същински другари даже и за пръстите на едната ръка. Много е тъпо, само че нищо - може би някой ден ще срещна такива ", споделя Силвия.

Която сигурно е схванала кои са лицемерите по реакциите им към Петровски и това, че не са застанали на нейна страна.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР