МРАЧНАТА история за самолетна катастрофа от 1972 г. в планината

...
МРАЧНАТА история за самолетна катастрофа от 1972 г. в планината
Коментари Харесай

Катастрофа на реактивен самолет, при която пътниците на CANNIBAL хакнаха приятели с парчета стъкло на пилотската кабина, вдъхновява филма на Netflix „Society of the Snow“

МРАЧНАТА история за самолетна злополука от 1972 година в планината Андите беше преразгледана в разтърсващ филм на Netflix.

Обществото на снега оживява суровите условия, които оживелите е трябвало да устоят - болката, студа и за какво са били принудени да прибягнат до канибализъм, с цел да останат живи.

На 13 октомври 1972 година некомпетентен втори водач не видя, че самолетът е на 43 благи от града, където трябваше да кацне.

Подполковник Данте Хектор Лагурара инициира спускането на самолета, без да знае обстоятелството, че те към момента летят над Андите.

Когато самолетът се спускаше, той се удари в планина и двете му крила бяха отрязани. Това, което остана от него, се плъзна по хладилник със скорост 220 благи в час за 2379 фута, преди да се разбие в лед.

Полетът на Уругвайските военновъздушни сили е превозвал 45 пасажери - 19 членове на тима на Old Christians Club Rugby Union и техните фамилии, другари и почитатели.

Трима членове на екипажа и девет пасажери починаха ведн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР