Мрачната и дъждовна есен е тук, но именно този период

...
Мрачната и дъждовна есен е тук, но именно този период
Коментари Харесай

От 20 ноември започва ЗЛАТЕН период за тези 7 зодии

Мрачната и дъждовна есен е тук, само че точно този интервал има силата да донесе нещо положително в живота на зодиакалните знаци. Според астролозите, тъкмо в този момент идва моментът, когато се появява ярък интервал и той ще продължи чак до началото на декември.

Нищо чудно, че този интервал се назовава златен, тъй като стопля душата, оставяйки своите отпечатъци в сърцето на всеки човек.

Благоприятното разположение на няколко планети ще способства за този добър интервал, през който ще преминем в края на ноември. В идващите дни Венера навлиза самоуверено в Скорпион, а Слънцето в Стрелец, Нептун стопира ретроградното си придвижване, а в края на ноември ни следва и значимо пълнолуние в Близнаци, които ще ни настрои за нови инициативи и личностно израстване.

Ако в живота ви всичко се обърква и ви се коства, че в никакъв случай няма да съумеете да избягате от тази серпантина, не падайте духом. От 20-ти ноември идва удобен интервал за всички зодии, само че за 7 от тях, интервалът в действителност ще бъде превъзходен!

Основният съвет на астролозите: не се стремете да бъдете първи във всичко, а по-скоро се пробвайте да бъдете най-хубавите.

Както към този момент казахме, има няколко зодии, за които интервалът ще бъде изключително удобен. Ето и кои са те:
 От 20 ноември: ЗЛАТЕН интервал за тези 7 зодии  От 20 ноември: ЗЛАТЕН интервал за тези 7 зодии  От 20 ноември: ЗЛАТЕН интервал за тези 7 зодии  От 20 ноември: ЗЛАТЕН интервал за тези 7 зодии
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР